Test: The Fight


25 Questions MCQ Test English (It so Happened) Class 8 | Test: The Fight


Description
This mock test of Test: The Fight for Class 8 helps you for every Class 8 entrance exam. This contains 25 Multiple Choice Questions for Class 8 Test: The Fight (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: The Fight quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 8 students definitely take this Test: The Fight exercise for a better result in the exam. You can find other Test: The Fight extra questions, long questions & short questions for Class 8 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Ranji discovered a pool in the forest in the season which was

Solution: Ranji discovered a pool in the forest in the season which was very very hot.

QUESTION: 2

The water in the pool was

Solution: The water in the pool was translucent.

QUESTION: 3

In the Rajputana Ranji had known

Solution: In the Rajputana Ranji had known muddy pools.

QUESTION: 4

Ranji met Suraj at the pool on the

Solution: Ranji met Suraj at the pool on the second day.

QUESTION: 5

Ranji was taken aback at the

Solution: Ranji was taken back at the hostility of Suraj.

QUESTION: 6

While Suraj called himself a Warrior, Ranji said that he was a

Solution: While Suraj called himself a Warrior, Ranji said that he was a fighter.

QUESTION: 7

When the Warrior slapped the Fighter

Solution: When the Warrior slapped the Fighter, the Fighter pushed a hard fist into his face.

QUESTION: 8

The Fighter and the Warrior had a frenzied struggle for about

Solution: The Fighter and the Warrior had a frenzied struggle for about five minutes.

QUESTION: 9

After the fierce struggle both the boys were

Solution: After the fierce struggle both the boys were tired.

QUESTION: 10

At home Ranji could not conceal that he

Solution: At home Ranji could not conceal that he had a fight.

QUESTION: 11

What did Ranji agree to teach Suraj?

Solution: Rajni agreed to teach how to dive and how to swim under water to Suraj.

QUESTION: 12

“ The warrior’s mouth hung open in amazement.” What was the reason behind it?

Solution: Rajni’s dive led to warrior’s mouth hung open in amazement.

QUESTION: 13

What did he actually do upon seeing his adversary?

Solution: When he saw the adversary he stood stood his ground and scowl at his adversary.

QUESTION: 14

What did he find solace in, that evening?

Solution: He found solace in lemonade and jalebis that evening.

QUESTION: 15

What did Ranji’s mother insist on?

Solution: Ranji’s mother insists on Ranji staying home for the rest of the day.

QUESTION: 16

“The warrior had an inspiration”. What was the inspiration?

Solution: The inspiration was that they should continue the fight the following day.

QUESTION: 17

Who emerged victorious in the first fight?

Solution:
QUESTION: 18

Who claimed himself to be a Fighter?

Solution: Rajni claimed himself to be a fighter.

QUESTION: 19

Why did the other boy not join Ranji in swimming?

Solution: Rajni always swam alone so the other boys did not join Rajni in swimming.

QUESTION: 20

What was the tone of the other boy?

Solution: The other boy was hostile.

QUESTION: 21

How would you describe the other boy?

Solution: The other boy was little older and taller than Rajni and as thickest.

QUESTION: 22

What type of pools had he seen earlier?

Solution: He had seen muddy and sticky pools earlier.

QUESTION: 23

Where did the small stream that fed the pool come from?

Solution: The small stream came from hills.

QUESTION: 24

Which season was it in the place he had just moved to?

Solution: It was the summer season.

QUESTION: 25

The lesson ‘The fight’ is written by ______.

Solution: The lesson ‘The fight’ is written by Ruskin Bond.

Similar Content

Related tests