Test: The Open Window


20 Questions MCQ Test English (It so Happened) Class 8 | Test: The Open Window


Description
This mock test of Test: The Open Window for Class 8 helps you for every Class 8 entrance exam. This contains 20 Multiple Choice Questions for Class 8 Test: The Open Window (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: The Open Window quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 8 students definitely take this Test: The Open Window exercise for a better result in the exam. You can find other Test: The Open Window extra questions, long questions & short questions for Class 8 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

“My aunt will be down presently.” In this sentence ‘presently’ means

Solution: In this sentence presently means soon enough.

QUESTION: 2

Framton Nuttel was being treated for

Solution: Framton Nuttel was being treated for nerve cure.

QUESTION: 3

Nuttel had in the words of his sister.

Solution: Nuttel did not have enough faith in her sister’s words.

QUESTION: 4

There had been ‘sufficient silent communion’ between Framton and

Solution: There had been ‘sufficient silent communion’ between Framton and Vera.

QUESTION: 5

Vera spoke of a great tragedy which happened when

Solution: Vera spoke of a great tragedy which happened when Framton’s sister had left the village.

QUESTION: 6

Vera said the window was kept open because her aunt believed that her husband (who was otherwise dead)

Solution: Vera said the window was kept open because her aunt believed that her husband would walk in through it.

QUESTION: 7

Framton was horrified by what Mrs. Sappleton said because

Solution: Framton was horrified by what Mrs. Sappleton said because of the impact on his mind of Vera’s lie.

QUESTION: 8

“He was once hunted into a cemetery somewhere on the banks of the ______ by a pack of dogs”

Solution: “He was once hunted into a cemetery somewhere on the banks of the Ganges by a pack of dogs”

QUESTION: 9

Who was Framton about to have a collision with?

Solution: Framton was about to have a collision with a cyclist.

QUESTION: 10

“and one of them was additionally burdened with a _____ hung over his shoulders”

Solution: “and one of them was additionally burdened with a white coat hung over his shoulders”

QUESTION: 11

Why was the child looking through the window with dazed horror in her eyes?

Solution: The child looking through the window with dazed horror in her eyes because she saw Mrs Sappleton’s husband and two brothers coming and she was afraid that everyone would come to know about her made-up story.

QUESTION: 12

Did they appear to Mrs Sappleton as they were muddy up to the eyes?

Solution: They did not appear to Mrs Sappleton as they were muddy up to the eyes.

QUESTION: 13

What suddenly caught Mrs Sappleton’s attention?

Solution: Mrs Sappleton’s husband and three brothers caught her attention.

QUESTION: 14

Was Framton aware that her hostess was giving him only a fragment of her attention?

Solution: Framton was aware that her hostess was giving him only a fragment of her attention.

QUESTION: 15

“ That is why the window is kept open every evening till it is quite ____.”

Solution: “That is why the window is kept open every evening till it is quite dusk .”

QUESTION: 16

How has the niece been described?

Solution: The niece has been described as self possessed.

QUESTION: 17

“You may wonder why we keep that window wide open on an _______ afternoon”

Solution: “You may wonder why we keep that window wide open on an october afternoon”

QUESTION: 18

“ An undefinable something about the room seemed to suggest_________ habitation”

Solution: “An undefinable something about the room seemed to suggest masculine habitation”

QUESTION: 19

How many years ago did his sister stay in the country?

Solution: His sister stayed in the country for four years.

QUESTION: 20

Why had he come to the country?

Solution: He had come to the country for nerve cure.

Related tests