Test: The Treasure Within


20 Questions MCQ Test English (It so Happened) Class 8 | Test: The Treasure Within


Description
This mock test of Test: The Treasure Within for Class 8 helps you for every Class 8 entrance exam. This contains 20 Multiple Choice Questions for Class 8 Test: The Treasure Within (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: The Treasure Within quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 8 students definitely take this Test: The Treasure Within exercise for a better result in the exam. You can find other Test: The Treasure Within extra questions, long questions & short questions for Class 8 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Contractor had nightmares about

Solution: Contractor had nightmares about appearing for his maths examination.

QUESTION: 2

Contractor’s earliest memory about school is that

Solution: Contractor’s earliest memory about school is that from third standard, he lost interest in studies and never studied again.

QUESTION: 3

Contractor loved

Solution: Contractor was interested in playing games, running away, playing pranks and jokes.

QUESTION: 4

Contractor passed most of his school examination by

Solution: Contractor passed most of his school examination by copying.

QUESTION: 5

For his SSC examination

Solution: For his SSC examination he worked hard.

QUESTION: 6

Contractor’s teachers

Solution: Contractor's teachers gave him caning every week.

QUESTION: 7

Contractor would plan strategies for

Solution: Contractor would plan strategies for fighting against a gang.

QUESTION: 8

What did Hafeez and his friend compete about?

Solution: Hafeez and his friends competed abou designing forts, guns and ammunition.

QUESTION: 9

“Putting design, construction, psychology and sociology together and making a sketch from all that is ‘__________’”

Solution: “Putting design, construction, psychology and sociology together and making a sketch from all that is ‘mathematics’”

QUESTION: 10

How did he help students who lost their button?

Solution: He helped the students by cutting a button out of chalk.

QUESTION: 11

Which subjects could he deal with?

Solution: He could deal with science and geography.

QUESTION: 12

What did the Principal warn hafeez about?

Solution: The principle about hafeez was he would not allow him to join if didn’t do good in entrances.

QUESTION: 13

“I was going to an architect’s office to learn ______!”

Solution: “I was going to an architect’s office to learn french!”

QUESTION: 14

Why did he not join the Army?

Solution: He did not join the army because his aunt tore up the admission letter.

QUESTION: 15

Why did students book his textbooks in advance?

Solution: The students book his textbooks in advance because He would open them one day prior to the exam so they were brand new.

QUESTION: 16

What did they do when he created a “distraction”?

Solution: They played chor police when he created a “distraction”.

QUESTION: 17

“Son, consider yourself as having got a distinction!” How much did he score?

Solution: He scored fifty percent.

QUESTION: 18

Hafeez was-

Solution: Hafeez was a very good sportsman and cricket captain, he had been senior champion for so many years.

QUESTION: 19

What did he get interested in instead?

Solution: Contractor was interested in playing games, running away, playing pranks and jokes.

QUESTION: 20

Why according to him did the nightmares disappear?

Solution: According to him the nightmares disappear because His psyche must have gotten over it and he did not have enough time for nightmares.

Related tests