Test: Loop Unrolling


10 Questions MCQ Test Compiler Design | Test: Loop Unrolling


Description
This mock test of Test: Loop Unrolling for Computer Science Engineering (CSE) helps you for every Computer Science Engineering (CSE) entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Computer Science Engineering (CSE) Test: Loop Unrolling (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Loop Unrolling quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Computer Science Engineering (CSE) students definitely take this Test: Loop Unrolling exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Loop Unrolling extra questions, long questions & short questions for Computer Science Engineering (CSE) on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

A system program that combines separately compiled modules of a program into a form suitable for execution is

Solution:

The definition of cross compiler.

QUESTION: 2

A compiler for a high-level language that runs on one machine and produces code for a different machine is called

Solution:

 So done by the definition.

QUESTION: 3

Cross-compiler is a compiler

Solution:

A compiler for a high-level language that runs on one machine and produces code for a different machine is called a cross compiler.

QUESTION: 4

Cross compiler is used in Bootstrapping.

Solution:

Bootstrapping to a new platform. When a software is developed for a new platform, a cross compiler is used to compile necessary tools such as the OS and a native compiler.

QUESTION: 5

Is GCC a cross Compiler ?

Solution:

GCC, a free software collection of compilers, also can be used as cross compile. It supports many languages and platforms.

QUESTION: 6

The __________ is a technique for building cross compilers for other machines.

Solution:

The Canadian Cross is a technique for building cross compilers for other machines. Given three machines X, Y, and Z, one uses machine X (e.g. running Windows XP on an IA-32 processor) to build a cross compiler that runs on machine Y (e.g. running Mac OS X on an x86-64 processor) to create executables for machine Z.

QUESTION: 7

__________ was developed from the beginning as a cross compiler.

Solution:

Free Pascal was developed from the beginning as a cross compiler. The compiler executable (ppcXXX where XXX is target architecture) is capable of producing executables for all OS of the same architecture.

QUESTION: 8

What will be output of the following code?

#include<stdio.h>
intmain(){
printf("%d\t",sizeof(6.5));
printf("%d\t",sizeof(90000));
printf("%d",sizeof('A'));
return 0;
}

Solution:

 GCC compilers (32 bit compilers) size of:
double is 8 byte
long int is 8 byte
Character constant is 2 byte.

QUESTION: 9

What will be output of the following c code? ( according to GCC compiler)

#include<stdio.h> int main()
{ signed x;
unsigned y;
x = 10 +- 10u + 10u +- 10;
y = x
; if(x==y)
printf("%d %d",x,y);
else if(x!=y)
printf("%u %u",x,y);
return 0;
}

Solution:

 Consider on the expression:
x = 10 +- 10u + 10u +- 10;
10: It is signed integer constant.
10u: It is unsigned integer constant.
X: It is signed integer variable.
As we know operators enjoy higher precedence than binary operators. So
x = 10 + (-10u) + 10u + (-10);
= 10 + -10 + 10 + (-10);
= 0
So, Corresponding signed value of unsigned 10u is +10.

QUESTION: 10

What will be output of the following c code?

#include<stdio.h> int main()
{ const int *p;
int a=10;
p=&a;
printf("%d",*p);
return 0;
}

Solution:

In the following declaration
const int *p;
p can keep address of constant integer.

Similar Content

Related tests