Class 1 Exam  >  Class 1 Notes  >  English for Class 1 (Marigold)  >  Worksheet Solution: A Happy Child/ Three Little Pigs - 2

A Happy Child/ Three Little Pigs - 2 Class 1 Worksheet English Marigold Unit 1

A. Choose the correct option.

Q1: The child's house is _________ .

(a) Big

(b) Clean

(c) Dirty

(d) Little

Ans: Option (d) LittleA Happy Child/ Three Little Pigs - 2 Class 1 Worksheet English Marigold Unit 1

Q2: What does the child do the whole day?

(a) Cry

(b) Sing

(c) Laugh and play

(d) Draw 

Ans: Option (c) Laugh and play


Q3: The tree's colour is ________ .

(a) White

(b) Green

(c) Black

(d) Blue

Ans: Option (b) GreenA Happy Child/ Three Little Pigs - 2 Class 1 Worksheet English Marigold Unit 1

Q4: The child hardly ever ________ .

(a) Cries

(b) Laughs

(c) Sleeps

(d) Speaks

Ans: Option (a) Cries

A Happy Child/ Three Little Pigs - 2 Class 1 Worksheet English Marigold Unit 1


Q5: How was the child?

(a) Sad

(b) Cry

(c) Nervous

(d) Happy

Ans: Option (d) Happy


B. State True or False.

Q1: The house of child is red. 

(a) True

(b) False

Ans: Option (a) TrueA Happy Child/ Three Little Pigs - 2 Class 1 Worksheet English Marigold Unit 1

Q2: There are two trees in the child's house. 

(a) True

(b) False

Ans: Option (b) False


Q3: The child hardly ever smiles.  

(a) True

(b) False

Ans: Option (b) False


Q4: The child sits under the tree. 

(a) True

(b) False

Ans: Option (a) TrueA Happy Child/ Three Little Pigs - 2 Class 1 Worksheet English Marigold Unit 1

Q5: The child's house is big. 

(a) True

(b) False

Ans: Option (b) False

The document A Happy Child/ Three Little Pigs - 2 Class 1 Worksheet English Marigold Unit 1 is a part of the Class 1 Course English for Class 1 (Marigold).
All you need of Class 1 at this link: Class 1
25 videos|125 docs|23 tests

Up next

25 videos|125 docs|23 tests
Download as PDF

Up next

Explore Courses for Class 1 exam
Signup for Free!
Signup to see your scores go up within 7 days! Learn & Practice with 1000+ FREE Notes, Videos & Tests.
10M+ students study on EduRev
Download the FREE EduRev App
Track your progress, build streaks, highlight & save important lessons and more!
Related Searches

A Happy Child/ Three Little Pigs - 2 Class 1 Worksheet English Marigold Unit 1

,

shortcuts and tricks

,

pdf

,

past year papers

,

Summary

,

Extra Questions

,

practice quizzes

,

Important questions

,

Free

,

Exam

,

Objective type Questions

,

ppt

,

Semester Notes

,

video lectures

,

mock tests for examination

,

MCQs

,

Sample Paper

,

Previous Year Questions with Solutions

,

A Happy Child/ Three Little Pigs - 2 Class 1 Worksheet English Marigold Unit 1

,

A Happy Child/ Three Little Pigs - 2 Class 1 Worksheet English Marigold Unit 1

,

Viva Questions

,

study material

;