Class 7 Exam  >  Class 7 Notes  >  English Honeycomb Class 7  >  Very Short Question Answer: The Shed

Class 7 English Honeycomb Chapter 3 Question Answers - The Shed

Q1: Why does his brother tell him a lie?
Ans:
His brother tells him a lie to keep the shed for himself.

Q2: What does the poet think when he passes the shed?
Ans:
The poet thinks that someone is staring at him when he passes the shed.

Q3: What is broken in the shed?
Ans:
The three glass panes of the window are broken in the shed.

Q4: Why were the hinges of the door rusty?
Ans: 
Since the doors were not opened for a long time, its hinges would have become rusty.

Q5: Who will keep the shed for himself?
Ans: 
The poet's brother would keep the shed for himself.

Q6: Where is the dusty old window?
Ans:
The dusty old window is on one side of the shed.

Q7: Did the poet really enter inside the shed?
Ans:
No, he didn't enter immediately inside the shed.

Q8: What does the speaker plan usually?
Ans: 
The speaker generally plans on going inside the shed.

Q9: What does the poet think while lying in bed?
Ans:
The poet thinks to open the door of the shed one day while lying in bed.

Q10: Is the poet afraid to step inside the shed?
Ans:
No, he is just hesitant to step inside the shed.

Q11: What is there on one side of the shed?
Ans:
There is a dusty old window on one side of the shed.

Q12: According to the poet, is there really a ghost inside the shed?
Ans: 
According to the poet, there is no ghost inside the shed.

Q13: What does the poet's brother say about the shed?
Ans:
The poet's brother says that there is a presence of ghosts inside the shed.

Q14: What does the poet's brother warn him about?
Ans: 
The poet's brother warns him not to enter the shed.

Q15: Who is the poet of this poem?
Ans:
Frank Flynn.

Q16: What does the poet wish?
Ans:
The poet wishes to visit the shed one day.

Q17: What is hanging on the door?
Ans: 
The spider's web is hanging on the door.

Q18: Where does the ghost hide according to his brother?
Ans:
The ghost hides under the rotten floorboards according to his brother.

Q19: Where is the shed?
Ans:
The shed is at the bottom of the poet's garden.

Q20: Why does the brother warn him not to enter the shed?
Ans: 
The poet's brother warns him that the ghosts would chop off his head.

Q21: Why does the door make a creak sound?
Ans: 
The door makes a creak sound because it has become rusty.

Q22: What will the poet do to see if there is someone staring at him?
Ans: 
The poet will peep through the windows one day to see if there is someone staring at him.

The document Class 7 English Honeycomb Chapter 3 Question Answers - The Shed is a part of the Class 7 Course English Honeycomb Class 7.
All you need of Class 7 at this link: Class 7
17 videos|231 docs|44 tests
17 videos|231 docs|44 tests
Download as PDF
Explore Courses for Class 7 exam
Signup for Free!
Signup to see your scores go up within 7 days! Learn & Practice with 1000+ FREE Notes, Videos & Tests.
10M+ students study on EduRev
Download the FREE EduRev App
Track your progress, build streaks, highlight & save important lessons and more!
Related Searches

Class 7 English Honeycomb Chapter 3 Question Answers - The Shed

,

past year papers

,

Free

,

Sample Paper

,

video lectures

,

ppt

,

Semester Notes

,

practice quizzes

,

Class 7 English Honeycomb Chapter 3 Question Answers - The Shed

,

Viva Questions

,

Previous Year Questions with Solutions

,

MCQs

,

Summary

,

Objective type Questions

,

Exam

,

Important questions

,

pdf

,

Class 7 English Honeycomb Chapter 3 Question Answers - The Shed

,

study material

,

Extra Questions

,

mock tests for examination

,

shortcuts and tricks

;