Olympiad Test Level 2: Me and Others in My World- 1


10 Questions MCQ Test GK Olympiad for Class 2 | Olympiad Test Level 2: Me and Others in My World- 1


Description
Attempt Olympiad Test Level 2: Me and Others in My World- 1 | 10 questions in 20 minutes | Mock test for Class 2 preparation | Free important questions MCQ to study GK Olympiad for Class 2 for Class 2 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

Match Column-I with Column-ll and select the correct option.

Solution:
QUESTION: 2

Which among these is NOT an example of a healthy diet for persons associated with sports?

Solution:

French fries are very high in fat and calories.

QUESTION: 3

Match the columns and select the correct option.

Solution:
QUESTION: 4

I am two in number. I help myself to hear the loud noise of aeroplanes as well as the soft sound of birds. Guess who am I?

Solution:

A human being has two ears which help him to hear sounds.

QUESTION: 5

In an emergency, we can dial...... to call an ambulance.

Solution:

Emergency numbers:
Police-100;
Fire-101;
Ambulance- 102.

QUESTION: 6

Find the odd one:

Solution:

All are types of houses except Hospital.

QUESTION: 7

Which of the following activities is being performed when your heart beats faster?

Solution:

When we run, our muscles work harder and needs more oxygen. Our heart works faster to get more blood and oxygen to our muscles.

QUESTION: 8

Shivarn is the brother of Rupa and father of Rahul. What will Rahul call Rupa?

Solution:

Rahul will call aunt to Rupa.

QUESTION: 9

Identify 'X' and 'Y'.

Solution:

Grocer sells food and fireman puts out or extinguishes fire.

QUESTION: 10

I am an organ present in the chest that pumps blood to all parts of the body. What am I called?

Solution:

Heart is an organ present in chest and pumps blood to all parts of body.

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code