Test: After A Bath - 1


10 Questions MCQ Test English for Class 1 | Test: After A Bath - 1


Description
Attempt Test: After A Bath - 1 | 10 questions in 10 minutes | Mock test for Class 1 preparation | Free important questions MCQ to study English for Class 1 for Class 1 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

if I were a dog and could _____

Solution:

If the kid were a dog he could just shake and dry himself instead of wiping from a towel.

QUESTION: 2

I _____to save water

Solution:

Water is precious. We should try our best to save it. 

QUESTION: 3

I Try to _____ water

Solution:

We should try to save water and not waste it.

QUESTION: 4

After my bath I try to _____ myself

Solution:

After my bath, I try to wipe myself to become dry.

QUESTION: 5

 I have _____ Ears

Solution:

We all have two ears to listen.

QUESTION: 6

I like to take bath because it keeps me_____

Solution:

Taking bath keeps us clean and tidy, and helps us feel fresh.

QUESTION: 7

 I dry myself with a _____

Solution:

We wipe ourselves with towel which helps us keeping up dry.

QUESTION: 8

I have _____ legs.

Solution:

We have two legs to run, walk and do whatever we want to do.

QUESTION: 9

Have you seen an animal drying itself?

Solution:

Yes! animals dry themselves for example: dog dries itself by shaking his body.

QUESTION: 10

What do you do after a bath. 

Solution:

We hang towel so that it can dry after we take our bath.

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code

Download free EduRev App

Track your progress, build streaks, highlight & save important lessons and more!

Related tests