Test: After A Bath - 2


10 Questions MCQ Test English for Class 1 | Test: After A Bath - 2


Description
Attempt Test: After A Bath - 2 | 10 questions in 10 minutes | Mock test for Class 1 preparation | Free important questions MCQ to study English for Class 1 for Class 1 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

Needle make pairs with _____

Solution:

Needle and Threads are used for stitching purposes. 

QUESTION: 2

Bat make pairs With _____

Solution:

Bat and Ball are used in pair to play cricket.

QUESTION: 3

Socks make pairs with._____

Solution:

We wear shoes with socks in pair.

QUESTION: 4

Shirt make pairs with _____

Solution:

Shirt and Shorts is the correct pair.

QUESTION: 5

Bowl make pairs with _____

Solution:

Bowl and Spoon make the correct pair. We can eat our food by using them in pair.

QUESTION: 6

My Hands to _____

Solution:

Hands should be wiped properly after washing.

QUESTION: 7

 What is shiny in poem?

Solution:

Nose is shiny in poem

QUESTION: 8

Who take less time for bath?

Solution:

Dog take less time for bath.

QUESTION: 9

 I wear belt on _____

Solution:

We wear belt on our Pants to keep them intact properly.

QUESTION: 10

Hang the wet towel to _____

Solution:

Hang the wet towel to make it dry.

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code

Download free EduRev App

Track your progress, build streaks, highlight & save important lessons and more!

Related tests