Test: Chuskit Goes To School - 1


10 Questions MCQ Test EVS for Class 4 | Test: Chuskit Goes To School - 1


Description
This mock test of Test: Chuskit Goes To School - 1 for Class 4 helps you for every Class 4 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 4 Test: Chuskit Goes To School - 1 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Chuskit Goes To School - 1 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 4 students definitely take this Test: Chuskit Goes To School - 1 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Chuskit Goes To School - 1 extra questions, long questions & short questions for Class 4 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Why is it a special day for Chuskit?

Solution:

Today is a special day for Chuskit because She is going to school for the first time.
 

QUESTION: 2

Since childhood Chuskit cannot use her ____.

Solution:

Since childhood Chuskit cannot use her legs.

QUESTION: 3

What did chuskit do all day?

Solution:

All day , Chuskit used to sit near the window and draw pictures.

QUESTION: 4

Chuskit’s school is across the ______.

Solution:

Chuskit’s school is across the river.

QUESTION: 5

One day Abdul came to her house with ?

Solution:

One day Abdul came to her house with a letter.

QUESTION: 6

Who said this ‘Chuskit do not dream, you know that is not possible’?

Solution:

Chuskit’s grandfather said the following lines ‘Chuskit do not dream, you know that is not possible’.

QUESTION: 7

Who helped Chuskit to reach the school?

Solution:

Everyone helped Chuskit to reach school.

QUESTION: 8

Which trees are there on the way to school?

Solution:

There are poplar trees on her way to school.

QUESTION: 9

Chuskit was_____ to see her wheelchair.

Solution:

Chuskit was happy to see her wheelchair.

QUESTION: 10

 Who is meme-le?

Solution:

Meme-le means grandfather.

Related tests