Test: Haldi's Adventure - 2


10 Questions MCQ Test English for Class 2 | Test: Haldi's Adventure - 2


Description
This mock test of Test: Haldi's Adventure - 2 for Class 2 helps you for every Class 2 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 2 Test: Haldi's Adventure - 2 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Haldi's Adventure - 2 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 2 students definitely take this Test: Haldi's Adventure - 2 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Haldi's Adventure - 2 extra questions, long questions & short questions for Class 2 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Baby of dog is called ________.

Solution:

Dogs are called puppies or pups (plural, pup or puppy is singular) from birth until they become mature.

QUESTION: 2

What are the children doing in the picture?

Solution:

Swimming is an individual or team racing sport that requires the use of one's entire body to move through water. 

QUESTION: 3

A group of words which gives a sense is called_________ .

Solution:

A Sentence is a group of words that makes complete sense.

QUESTION: 4

 What do you do before going to school?

Solution:
QUESTION: 5

How many letters are there in english language?

Solution:

The English Alphabet consists of 26 letters: A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z.

QUESTION: 6

which are the vowels?

Solution:

The letters A, E, I, O, and U are called vowels. The other letters in the alphabet are called consonants.

QUESTION: 7

Which is the rhyming word of - school

Solution:

Rhyming word of school is pool because of double o.

QUESTION: 8

Which is the correct spelling?

Solution:

The day of the week after Wednesday

QUESTION: 9

What is the name of the lesson?

Solution:

Haldi's adventure is the name of lesson.

QUESTION: 10

How many days are there in a week?

Solution:

There are seven days in a week. They are Sunday, Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday and Saturday. 

Related tests