Test: Mittu and The Yellow Mango


10 Questions MCQ Test English for Class 1 | Test: Mittu and The Yellow Mango


Description
This mock test of Test: Mittu and The Yellow Mango for Class 1 helps you for every Class 1 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 1 Test: Mittu and The Yellow Mango (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Mittu and The Yellow Mango quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 1 students definitely take this Test: Mittu and The Yellow Mango exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Mittu and The Yellow Mango extra questions, long questions & short questions for Class 1 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

What did Mittu see on the tree?

Solution:

Mittu saw a big yellow mango on the tree.

QUESTION: 2

What did the big black crow say?

Solution:

“Caw, caw, go away. This is my tree,” The crow shouted.

QUESTION: 3

What did Mittu see under the tree?

Solution:

Mittu saw a red balloon under the tree.

QUESTION: 4

Choose a letter from the box and complete the words below. S___ t

Solution:
QUESTION: 5

Choose a letter from the multiple options and complete the words below. P ___ g

Solution:

Pig is a fat pinkish animal with short legs and a short tail.


 

QUESTION: 6

 Choose a letter from the multiple options and complete the words below. B ___ g

Solution:


A bag for carrying schoolbooks and school supplies.

QUESTION: 7

Choose a letter from the multiple options and complete the words below. D ___ t

Solution:



Dot: a small, round mark, like a full stop

QUESTION: 8

Choose a letter from the multiple options and complete the words below. F___ n

Solution:


Fan: a machine with parts that turn around very quickly to create a current of cool or warm air.

QUESTION: 9

Choose a letter from the multiple options and complete the words below. B ___ n

Solution:


Bun: A small round sweet cake.

QUESTION: 10

Choose a letter from the multiple options and complete the words below. L___ g

Solution:


Leg: One of the parts of the body on which a person or animal stands or walks.

Download free EduRev App

Track your progress, build streaks, highlight & save important lessons and more!

Related tests

  • Test