Test: My Childhood


10 Questions MCQ Test English Class 9 | Test: My Childhood


Description
This mock test of Test: My Childhood for Class 9 helps you for every Class 9 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 9 Test: My Childhood (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: My Childhood quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 9 students definitely take this Test: My Childhood exercise for a better result in the exam. You can find other Test: My Childhood extra questions, long questions & short questions for Class 9 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Abdul Kalam was born at—    

Solution:

Rameswaram

QUESTION: 2

The name of the book written by Abdul Kalam is—  

Solution:

Wings of Fire   

QUESTION: 3

How old was Abdul Kalam when the Second World War broke out in 1939.    

Solution:

eight years

QUESTION: 4

Who of the following was not Abdul Kalam’s close friends At school?    

Solution:

Samsuddin

QUESTION: 5

The first job that earned money for Abdul Kalam was    

Solution:
QUESTION: 6

Who was Abdul Kalam sitting with when the new teacher asked him to sit on the last bench?   

Solution:

Ramanadha Sastry

QUESTION: 7

Which symbol represented Abdul Kalam as a Muslim boy?    

Solution:

he wore a cap

QUESTION: 8

What is Dinamani the name of  

Solution:

a newspaper

QUESTION: 9

The name of Abdul Kalam’s father was      

Solution:

Jainulabdeen

QUESTION: 10

Abdul Kalam was born in a       

Solution:

middle-class family

Similar Content

Related tests