Test: Packing - 1


10 Questions MCQ Test English Class 9 | Test: Packing - 1


Description
This mock test of Test: Packing - 1 for Class 9 helps you for every Class 9 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 9 Test: Packing - 1 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Packing - 1 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 9 students definitely take this Test: Packing - 1 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Packing - 1 extra questions, long questions & short questions for Class 9 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

What did the author pride himself about?    

Solution:

The author prided himself on his packing skills. The author felt he knew more about packing than any other person living.

QUESTION: 2

Who is the author of the lesson ‘ Packing’?     

Solution:

Jerome K. Jerome  

QUESTION: 3

Who offered to do packing first of all?    

Solution:

The author offered to pack with an intention to superintend his friends.

QUESTION: 4

What irritates Jerome K. Jerome the most?    

Solution:

Seeing other people doing nothing. Jerome got irritated as he was doing all the packing and his friend was just sitting and relaxing.

QUESTION: 5

What did the author pack first of all?    

Solution:

Bag

QUESTION: 6

What did the author forget to pack in the bag?    

Solution:
QUESTION: 7

What thing haunts the author while travelling?    

Solution:

The author told that his toothbrush was the only thing which always haunted him while travelling and made his life a misery.

QUESTION: 8

Where did the author find the tooth-brush finally?    

Solution:

The author finally found the tooth brush inside a boot when he was putting the things back one by one after turning them out of the bag.

QUESTION: 9

When I had finished, George asked if the soap was in. I said I didn ’t care a hang whether the soap was in or whether it wasn’t; and I slammed the bag shut and strapped it, andfound that I had packed my spectacles in it, and had to re-open it. It got shut up finally at 10.05 p.m., and then there remained the hampers to do.

When did the author pack the bag finally?     

Solution:

He packed up the bag finally at 10.05 p.m.

QUESTION: 10

Who started packing the hampers ?      

Solution:

George and Harris offered to pack the hampers because it was getting late and they thought that they should do the rest of the packing. They also wanted to show off their packing skills to Jerome.

Related tests