Test: The Giving Tree


10 Questions MCQ Test English for Class 4 | Test: The Giving Tree


Description
This mock test of Test: The Giving Tree for Class 4 helps you for every Class 4 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 4 Test: The Giving Tree (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: The Giving Tree quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 4 students definitely take this Test: The Giving Tree exercise for a better result in the exam. You can find other Test: The Giving Tree extra questions, long questions & short questions for Class 4 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Whom did the tree love?

Solution:

the tree loved the little boy.

QUESTION: 2

‘Come here my boy. Come and climb my _____ and swing my _____’

Solution:

‘Come here my boy. Come and climb my trunk and swing my branches’

QUESTION: 3

What do boy find delicious?

Solution:

the boy finds the apples delicious.

QUESTION: 4

Why did the boy ask for money from the tree?

Solution:

the boy came and said ‘I want to buy things and fun’.

QUESTION: 5

Why did the young man take the trunk of the tree?

Solution:

the young man wanted to go on a business trip and he wanted a boat to take him.

QUESTION: 6

 What did the old man want from the tree?

Solution:

the old man wanted a quiet place to sit.

QUESTION: 7

Who said this ‘ my teeth are too weak for apples’

Solution:

the old man said ‘ my teeth are too weak for apples’.

QUESTION: 8

What was left with the tree in the end?

Solution:

the tree was left with old stump in the end.

QUESTION: 9

The boy said “I'm too busy to _____ trees.”

Solution:

I’m too busy to climb trees.

QUESTION: 10

Why did the young man want a boat?

Solution:

the young man had to go on a business trip so he wanted a boat.

Related tests