Test: Who Did Patrick's Homework - 2


20 Questions MCQ Test English Class 6 (Honeysuckle) | Test: Who Did Patrick's Homework - 2


Description
This mock test of Test: Who Did Patrick's Homework - 2 for Class 6 helps you for every Class 6 entrance exam. This contains 20 Multiple Choice Questions for Class 6 Test: Who Did Patrick's Homework - 2 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Who Did Patrick's Homework - 2 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 6 students definitely take this Test: Who Did Patrick's Homework - 2 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Who Did Patrick's Homework - 2 extra questions, long questions & short questions for Class 6 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Who never did his homework ?

Solution:

Patrick never did his homework, he said it was too boring.

QUESTION: 2

Patrick helped the little man with his homework.

Solution: Patrick helped the little man in his homework by staying up nights and went to school with his eyes puffed and bleary.
QUESTION: 3

Who yelled and said “save me” ?

Solution: The tiniest man yelled and said ‘save me’. He was asking Patrick to save him from the cat.
QUESTION: 4

The little elf was doing Patrick’s homework because

Solution: The little elf was doing Patrick’s homework because he saved him from the cat and promised to fulfil his wish.
QUESTION: 5

Everyday in every way that little elf was a______.

Solution: Everyday in every way that little elf was a nag.

‘Nag’ is one who troubles someone all the time by complaining or asking them to do something. Here Elf asked Patrick for everything.

QUESTION: 6

The little man asked Patrick ‘s to get him a_____.

Solution: The little man asked Patrick ‘s to get him a dictionary.
QUESTION: 7

What was his secret ?

Solution: The secret was that Patrick had done his homework himself.
QUESTION: 8

What grade did Patrick get in the semester examination ?

Solution: Patrick got his A’s; his classmates were amazed; his teachers smiled and were full of praise.
QUESTION: 9

What is the meaning of the word ‘Chores’?

Solution: Chores means work that must be done everyday.
QUESTION: 10

Patrick was now a _____ kid.

Solution: He was now the model kid. Cleaned his room, did his chores, was cheerful, never rude, like he had developed a whole new attitude.
QUESTION: 11

Who praised Patrick when he completed his homework ?

Solution: Patrick’s teachers praised Patrick when he completed his homework.
QUESTION: 12

What did Patrick find boring ?

Solution: Patrick found his homework boring.
QUESTION: 13

Who wondered what had happened to Patrick ?

Solution: His parents wondered what had happened to Patrick. He was now a model kid.
QUESTION: 14

What did the little elf grant for Patrick?

Solution: The little elf granted him a wish because he saved him.
QUESTION: 15

Who said ‘or, am I cursed!’

Solution: The tiny man said ‘or, am I cursed!’
QUESTION: 16

The word ‘glitch’ in the chapter means

Solution: Glitch means a small problem.
QUESTION: 17

The teachers were happy and full of praise because

Solution: The teachers were happy and full of praise because Patrick had done so well and got A grade.
QUESTION: 18

The parents wondered at.

Solution: The parents wondered at the change in Patrick’s nature.He was now the model kid. Cleaned his room, did his chores, was cheerful, never rude, like he had developed a whole new attitude.
QUESTION: 19

What was the little man’s problem?

Solution: The little man could not understand the subjects.
QUESTION: 20

Patrick became a model kid because of_______.

Solution: Patrick became a model kid because of his own hard work.

Related tests