Using DAG For Code Generation


10 Questions MCQ Test Compiler Design | Using DAG For Code Generation


Description
This mock test of Using DAG For Code Generation for Computer Science Engineering (CSE) helps you for every Computer Science Engineering (CSE) entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Computer Science Engineering (CSE) Using DAG For Code Generation (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Using DAG For Code Generation quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Computer Science Engineering (CSE) students definitely take this Using DAG For Code Generation exercise for a better result in the exam. You can find other Using DAG For Code Generation extra questions, long questions & short questions for Computer Science Engineering (CSE) on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

The graph that shows basic blocks and their successor relationship is called

Solution:

Flow graph shows the basic blocks.

QUESTION: 2

 The specific task storage manager performs

Solution:

Its basic function is that of the task storage manager.

QUESTION: 3

When a computer is rebooted, a special type of loader is executed called

Solution:

A boot loader, is a small program that places the operating system (OS) of a computer into memory.

QUESTION: 4

Disadvantage of ” Compile and GO ” loading scheme is that

Solution:

In computer programming, a compile and go system, compile, load, and go system, assemble and go system, or load and go system[1][2][3] is a programming language processor in which the compilation, assembly, or link steps are not separated from program execution.

QUESTION: 5

 Function of the storage assignment is

Solution:

 The storage assignment performs the above mentioned tasks.

QUESTION: 6

 A non relocatable program is the one which

Solution:

A non relocatable program is one which cannot be made to execute in any area of storage other than the one designated for it at the time of its coding or translation.

QUESTION: 7

A relocatable program form is one which

Solution:

A relocatable program form is one which consists of a program and relevant information for its relocation. Using this information it is possible to relocate the program to execute from a storage area then the one designated for it at the time of its coding or translation.

QUESTION: 8

A self-relocating program is one which

Solution:

A self-relocating program is a program which can perform the relocation itself
•A table of information about address sensitive instruction in the program.
•Relocating logic that can perform the relocation of the address sensitive instructions.

QUESTION: 9

Scissoring enables

Solution:

 It displays a part of the data.

QUESTION: 10

 Which of the following can be accessed by transfer vector approach of linking?

Solution:

External subroutines are routines that are created and maintained separately from the program that will be calling them.

Related tests