Test: Odd Man Out- 3


10 Questions MCQ Test Business Mathematics and Logical Reasoning & Statistics | Test: Odd Man Out- 3


Description
This mock test of Test: Odd Man Out- 3 for CA Foundation helps you for every CA Foundation entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for CA Foundation Test: Odd Man Out- 3 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Odd Man Out- 3 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. CA Foundation students definitely take this Test: Odd Man Out- 3 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Odd Man Out- 3 extra questions, long questions & short questions for CA Foundation on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Find the one which does not belong to that group ?

Solution:

All are two dimensional objects except cube.

QUESTION: 2

Find the one which does not belong to that group ?

Solution:

All are blood relation except Daughter-in-law.

QUESTION: 3

Find the one which does not belong to that group ?

Solution:

All are organs of our body which are in pairs except fingers.

QUESTION: 4

Find the one which does not belong to that group ?

Solution:

All except Auction are the places where similar items are collected and exhibited.

QUESTION: 5

Find the one which does not belong to that group ?

Solution:

Except mirage, all others are sources of water.

QUESTION: 6

Find the one which does not belong to that group ?

Solution:

Except Real, all others are rhyming words.

QUESTION: 7

 Find the one which does not belong to that group ?

Solution:

Except Japanian, all others are appropriate usage of citizenship.

QUESTION: 8

Find the one which does not belong to that group ?

Solution:

Except Regiment, all others are caders of army officers.

QUESTION: 9

Find the one which does not belong to that group ?

Solution:

Except Austriala : Pound, all others are correction combination of country and its currency.

QUESTION: 10

 331, 482, 551, 263, 383, 362, 284

Solution: