Test: Shapes And Space - 2


10 Questions MCQ Test Mathematics (Maths) for Class 1 | Test: Shapes And Space - 2


Description
This mock test of Test: Shapes And Space - 2 for Class 1 helps you for every Class 1 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 1 Test: Shapes And Space - 2 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Shapes And Space - 2 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 1 students definitely take this Test: Shapes And Space - 2 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Shapes And Space - 2 extra questions, long questions & short questions for Class 1 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Match the shape to its name

Solution: A
QUESTION: 2

What is the name of this shape?

Solution:

A completely symmetrical round shape is called circle.

QUESTION: 3

Find the missing letters : T_IA_G_E

Solution:

The answer is TRIANGLE

 

QUESTION: 4

How many circles are shown below?

Solution:
QUESTION: 5

Match the shape to its name

Solution:
QUESTION: 6

Find the missing letters : C_B_

Solution:

Answer is CUBE 

QUESTION: 7

Find the Triangle

Solution:

This is a Triangle.

QUESTION: 8

Match the shape to its name

Solution:

A figure having 5 sides is called pentagon.

QUESTION: 9

Square has _______ equal sides 

Solution:


Square has 4 equal sides.

QUESTION: 10

Find the Oval

Solution:

This is Oval in shape.

Related tests