Test: A Watering Rhyme


10 Questions MCQ Test English for Class 4 | Test: A Watering Rhyme


Description
Attempt Test: A Watering Rhyme | 10 questions in 10 minutes | Mock test for Class 4 preparation | Free important questions MCQ to study English for Class 4 for Class 4 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

What is the best time to water the plants?

Solution:

The best time to water the plants is early in the morning or the evening hour.

QUESTION: 2

When should we not water the plants?

Solution:
  • According to the poem, the plants should be watered early in the morning and in the evening.
  • The plants should not be watered at noon when the sun is high.
QUESTION: 3

Which part of the plant should be watered?

Solution:

We should water the roots so that the plant grows healthy.

QUESTION: 4

What happens to the flowers when the sun is high?

Solution:

when the sun is high, it does not help them, only makes them die.

QUESTION: 5

Who is the poet of the poem ‘ the watering rhymes’?

Solution:

this poem is written by P.A.Ropes.

QUESTION: 6

‘The flowers will have water for their thirsty ____’

Solution:

‘The flowers will have water for their thirsty feet’

QUESTION: 7

‘Flowers keep their ____ where’

Solution:

‘Flowers keep their mouths where’

QUESTION: 8

‘We should wear our ____’

Solution:

‘We should wear our boots’

QUESTION: 9

What does not help the flowers?

Solution:

High sun does not help the flowers, they make them die.

QUESTION: 10

‘Soak the earth around them, though all the ____’

Solution:

‘Soak the earth around them, though all the heat’

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code