Test: Books


10 Questions MCQ Test English for Class 4 | Test: Books


Description
Attempt Test: Books | 10 questions in 10 minutes | Mock test for Class 4 preparation | Free important questions MCQ to study English for Class 4 for Class 4 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

What did the poet see when he entered the library door?

Solution:

When the poet entered the library door he saw books galore.

QUESTION: 2

What kind of books did the poet see?

Solution:

the poet saw tall skinny books up on the shelves and little fat books that stood by themselves.

QUESTION: 3

Why did the poet sit?

Solution:

the poet sat down to look at the books.

QUESTION: 4

‘Come in come in!’ said the _____.

Solution:

‘Come in come in!’ said the library door.

QUESTION: 5

‘The _____ told stories’

Solution:

‘The pictures told stories’

QUESTION: 6

Where were tall skinny books?

Solution:

the tall skinny books were up high on the shelves.

QUESTION: 7

‘What a ______ book’

Solution:

‘What a wonderful book.’

QUESTION: 8

Who stood by themselves?

Solution:

little fat books stood by themselves.

QUESTION: 9

‘I opened ___ up, and sat down to look’

Solution:

‘I opened one up, and sat down to look.’

QUESTION: 10

What is the poem about?

Solution:

the poem is all about books.

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code