Test: Don't Be Afraid Of The Dark


10 Questions MCQ Test English for Class 4 | Test: Don't Be Afraid Of The Dark


Description
Attempt Test: Don't Be Afraid Of The Dark | 10 questions in 10 minutes | Mock test for Class 4 preparation | Free important questions MCQ to study English for Class 4 for Class 4 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

What happens when the day is over?

Solution:

When the day is over darkness spreads everywhere. The moon and stars start shining in the sky.

QUESTION: 2

What does the earth do when the day is over?

Solution:

The earth takes rest when the day is over.

QUESTION: 3

What does the poet want us to do at night?

Solution:

The poet wants us to be friendly with night and think about our friends and relatives.

QUESTION: 4

The poet tells the child not to be _____ when it is dark.

Solution:

The poet tells the child not to be afraid  when it is dark.

QUESTION: 5

‘Just let your thoughts _____ to friends far and near’

Solution:

‘Just let your thoughts travel to friends far and near’.

QUESTION: 6

6. Who is the poet of the poem ‘Don’t be afraid of the dark’

Solution:

Ruskin Bond has written this poem.

QUESTION: 7

‘And those stars will be _____ forever’

Solution:

‘And those stars will be shining forever’.

QUESTION: 8

What is the meaning of ‘cease’?

Solution:

cease means to bring to an end.

QUESTION: 9

‘At night, the world is at ____’

Solution:

‘At night, the world is at peace’.

QUESTION: 10

‘Be ____ with the night’

Solution:

‘Be friends with the night’.

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code