Test: Going To Buy A Book


10 Questions MCQ Test English for Class 4 | Test: Going To Buy A Book


Description
Attempt Test: Going To Buy A Book | 10 questions in 10 minutes | Mock test for Class 4 preparation | Free important questions MCQ to study English for Class 4 for Class 4 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

What did the grandfather give the children?

Solution:

the grandfather gave money to the children to buy books.

QUESTION: 2

When do they decide to go?

Solution:

they decided to go now.

QUESTION: 3

Where did they go?

Solution:

the children went to the small market.

QUESTION: 4

 Who smiled at the children?

Solution:

the man in the shop smiled at the children and asked them to relax.

QUESTION: 5

‘I sat on the ____, he sat on the ______.’

Solution:

‘I sat on the floor, he sat on the chair.’

QUESTION: 6

Who got a fat book with many stories?

Solution:

the girl got a fat book with many stories.

QUESTION: 7

Which book did the boy buy ?

Solution:

the boy bought a big book with many pictures.

QUESTION: 8

The children climbed on ____.

Solution:

the children climbed to grandfather’s bed and read, read and read.

QUESTION: 9

‘The man in the shop ____ us.’

Solution:

‘The man in the shop likes us.’

QUESTION: 10

 ‘Those over there are about ____.’

Solution:

‘Those over there are about wars.’

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code