Test: Hiawatha


10 Questions MCQ Test English for Class 4 | Test: Hiawatha


Description
Attempt Test: Hiawatha | 10 questions in 10 minutes | Mock test for Class 4 preparation | Free important questions MCQ to study English for Class 4 for Class 4 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

Hiawatha lived with his ?

Solution:

Hiawatha lived with his grandmother.

QUESTION: 2

Whom did Hiawatha called ‘Hiawatha brothers’?

Solution:

Hiawatha called the animals ‘hiawatha brothers’.

QUESTION: 3

‘Learned their ____ and all their _____’.

Solution:

‘learned their names and all their secrets.’

QUESTION: 4

Where did hiawatha and his grandmother live?

Solution:

Hiawatha and his grandmother lived in wigwam.

QUESTION: 5

According to the poet, the rabbit in the poem is?

Solution:

the rabbit is timid.

QUESTION: 6

‘Where the ______ hid their acorns.’

Solution:

‘Where the squirrels hid their acorns.’

QUESTION: 7

Who is the poet of the poem ‘Hiawatha’?

Solution:

this poem is written by H.W Longellow.

QUESTION: 8

‘Hiawatha grew up to ____ them all.’

Solution:

‘Hiawatha grew up to love them all.’

QUESTION: 9

Who was Hiawatha?

Solution:

Hiawatha was a red indian boy.

QUESTION: 10

‘Hiawatha could talk to _____ and ____.’

Solution:

Hiawatha could talk to animals and birds.

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code