Test: Neha`s Alarm Clock


10 Questions MCQ Test English for Class 4 | Test: Neha`s Alarm Clock


Description
This mock test of Test: Neha`s Alarm Clock for Class 4 helps you for every Class 4 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 4 Test: Neha`s Alarm Clock (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Neha`s Alarm Clock quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 4 students definitely take this Test: Neha`s Alarm Clock exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Neha`s Alarm Clock extra questions, long questions & short questions for Class 4 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

_________ is the name of the girl in the story.

Solution:

Neha is the name of the girl in the story.

QUESTION: 2

The alarm clock used to ring at ______________.

Solution:

The alarm clock used to ring at 6 o’ clock.

QUESTION: 3

Who came at the window to wake the girl up?

Solution:

Birds came at the window to wake the girl up.

QUESTION: 4

Sun filled Neha’s room with warm ______________.

Solution:

Sun filled Neha’s room with warm smile.

QUESTION: 5

The mother said to Neha – “Wake up __________ head. You will miss the bus.”

Solution:

The mother said to Neha – “Wake up sleepy head. You will miss the bus.”

QUESTION: 6

Neha eats her lunch every day at one in the afternoon because she feels ______________.

Solution:

Neha eats her lunch every day at one in the afternoon because she feels hungry.

QUESTION: 7

There is a __________ inside us which tells us when to eat, when to sleep and when to wake up.

Solution:

There is a clock inside us which tells us when to eat, when to sleep and when to wake up.

QUESTION: 8

Neha goes to school by ______________.

Solution:

Neha goes to school by bus.

QUESTION: 9

Who woke Neha up on the last day?

Solution:

Neha herself woke up on the last day.

QUESTION: 10

On which day did Neha wake up by herself?

Solution:

Neha woke up by herself on Sunday.

Related tests