Test: Pinocchio


10 Questions MCQ Test English for Class 4 | Test: Pinocchio


Description
Attempt Test: Pinocchio | 10 questions in 10 minutes | Mock test for Class 4 preparation | Free important questions MCQ to study English for Class 4 for Class 4 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

Why was the old man puzzled?

Solution:

the old man was puzzled by the voice of queer wood piece.

QUESTION: 2

When did the puppet boy start laughing?

Solution:

before the mouth was made, it started laughing.

QUESTION: 3

What puppet did when his hands were ready?

Solution:

After his hands were ready he snatched the carpenter's wig and put it on his head.

QUESTION: 4

What happened when the puppet was rude and lied to someone?

Solution:

Whenever the puppet was rude and lied to someone his nose grew longer.

QUESTION: 5

The legs and feet of the puppet boy were ____ ?

Solution:

The legs and feet of the puppet boy were stiff.

QUESTION: 6

‘Why don’t you go to ____?’ said the carpenter.

Solution:

‘Why don’t you go to school?’ said the carpenter.

QUESTION: 7

Why was the carpenter amazed?

Solution:

As soon as he finished making eyes, he was amazed to see them move.

QUESTION: 8

‘Pinocchio did nothing but look for ___.’

Solution:

‘Pinocchio did nothing but look for fun’.

QUESTION: 9

What was Pinocchio’s attitude towards school?

Solution:

Pinocchio often ran away from the school.

QUESTION: 10

Why was Pinocchio glad?

Solution:

Pinocchio was glad to be a real boy.

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code