Test: Run


10 Questions MCQ Test English for Class 4 | Test: Run


Description
Attempt Test: Run | 10 questions in 10 minutes | Mock test for Class 4 preparation | Free important questions MCQ to study English for Class 4 for Class 4 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

What does the poet tell us to do?

Solution:

The poet tells us to Run and to remain happy and mercy throughout the day.

QUESTION: 2

The poet tells us to run away from _____?

Solution:

The poet tells us to run away from the city.

QUESTION: 3

According to the poet ‘Run down the _____’

Solution:

‘run down the hillside, run up the lane.’

QUESTION: 4

Who is the poet of the poem ‘Run’ ? 

Solution:

Marry daunt has written this poem.

QUESTION: 5

What places do the poets want us to run? 

Solution:

the poets want us to run Into the sun, out to the country, in the raindrops, Beneath the trees, down the hillside, up the lane, through the meadow.

QUESTION: 6

What do you mean by breeze?

Solution:

breeze means a light wind.

QUESTION: 7

What does the poet want the children to run races with ?

Solution:

The poet wants the children to run races with each little breeze.

QUESTION: 8

According to the poet ‘Run in the _____’

Solution:

According to the poet ‘Run in the raindrops ’

QUESTION: 9

According to the poet ‘Run and be _____’

Solution:

According to the poet ‘Run and be merry.’

QUESTION: 10

The poet says ‘Run out to the ____’

Solution:

The poet says ‘Run out to the country’

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code