Test: Wake Up


10 Questions MCQ Test English for Class 4 | Test: Wake Up


Description
This mock test of Test: Wake Up for Class 4 helps you for every Class 4 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 4 Test: Wake Up (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Wake Up quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 4 students definitely take this Test: Wake Up exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Wake Up extra questions, long questions & short questions for Class 4 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

According to the poet birds are __________ in the trees?

Solution:

According to the poet birds are singing in the trees.

QUESTION: 2

According to the poet one can hear __________ bees in the morning?

Solution:

According to the poet birds one can hear buzzing bees in the morning.

QUESTION: 3

The poet is asking the child to come and __________.

Solution:

The poet is asking the child to come and play.

QUESTION: 4

It is a __________ day.

Solution:

It is a lovely day.

QUESTION: 5

Poet says – “It’s much too late to lie in ________.”

Solution:

Poet says – “It’s much too late to lie in bed.”

QUESTION: 6

_________ is up and about.

Solution:

Everyone is up and about.

QUESTION: 7

The poet asks the child to wash and __________ before coming out.

Solution:

The poet asks the child to wash and dress before coming out.

QUESTION: 8

The poet calls the child a __________ head?

Solution:

The poet calls the child a sleepy head.

QUESTION: 9

The cows, the horses, the ______ and the sheep are up and about.

Solution:

The cows, the horses, the ducks and the sheep are up and about.

QUESTION: 10

Even the __________ chicken has woken up.

Solution:

Even the tiniest chicken has woken up.

Similar Content

Related tests