Test: Why


10 Questions MCQ Test English for Class 4 | Test: Why


Description
This mock test of Test: Why for Class 4 helps you for every Class 4 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 4 Test: Why (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Why quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 4 students definitely take this Test: Why exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Why extra questions, long questions & short questions for Class 4 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

' I know a _____ little boy'

Solution:

'I know a curious little boy'

QUESTION: 2

In the poem who is asking 'why?'

Solution:

 In the poem curious little boy is asking 'why?'

QUESTION: 3

What does the poet wants to know about the sun?

Solution:

the poet wants to know why sun should shine.

QUESTION: 4

 'Why _____ and _____ sink?'

Solution:

The poet wants to know why the lead and wood sink.

QUESTION: 5

According to the poet what always cross the sky?

Solution:

according to the poem, the poet wants to know what makes clouds and why the cross the sky.

QUESTION: 6

According the poem, where does the sun sink?

Solution:

According to the poem, the sun sinks behind the hills.

QUESTION: 7

'And why the ______ die?'

Solution:

'And why the flowers die?'

QUESTION: 8

What is the meaning of curious? 

Solution:

Curious means eager to learn or know.

QUESTION: 9

What is the little boy asking?

Solution:

the little Curious boy asks 'why?'.

QUESTION: 10

 'No one ever yet has found the _____ why. 

Solution:

'No one ever yet has found the reasons why.'

Related tests