Test: Defence Officer Wahida - 2


10 Questions MCQ Test EVS for Class 4 | Test: Defence Officer Wahida - 2


Description
Attempt Test: Defence Officer Wahida - 2 | 10 questions in 10 minutes | Mock test for Class 4 preparation | Free important questions MCQ to study EVS for Class 4 for Class 4 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

Wahida prism studied in which school?

Solution:

Wahida Prism studied in government school.

QUESTION: 2

Why did they have to move out of the village?

Solution:

They had to  move out of the village to complete the studies.

QUESTION: 3

How many sisters do Wahida have?

Solution:

Wahida has two sisters.

QUESTION: 4

Wahida got admission in which medical college?

Solution:

Wahida got admission in Jammu medical college.

QUESTION: 5

What was a big dream for Wahida?

Solution:

To join defence forces was a bid dream for Wahida.

QUESTION: 6

Earlier who was not allowed to go on naval ships?

Solution:

Earlier, women were not allowed to go on naval ships.

QUESTION: 7

What is the duty of the doctor on the ship?

Solution:

The duty of the doctor on ship is to  make sure everyone on ship stays healthy and fit.

QUESTION: 8

The ship goes to sea for how many months?

Solution:

The ship goes to sea for three to four months.

QUESTION: 9

She was given this opportunity after observation of _____ years.

Solution:

She was given this opportunity after observation of three years.

QUESTION: 10

In the parade, ____ platoons behind the leader.

Solution:

In the parade, four platoons behind the leader.

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code