Olympiad Test: Alphabet Test - 1


10 Questions MCQ Test Science Olympiad Class 6 | Olympiad Test: Alphabet Test - 1


Description
This mock test of Olympiad Test: Alphabet Test - 1 for Class 6 helps you for every Class 6 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 6 Olympiad Test: Alphabet Test - 1 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Olympiad Test: Alphabet Test - 1 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 6 students definitely take this Olympiad Test: Alphabet Test - 1 exercise for a better result in the exam. You can find other Olympiad Test: Alphabet Test - 1 extra questions, long questions & short questions for Class 6 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Arrange the given words in alphabetical order and choose the one that comes first.

Solution:

Groan, Grotesque, Group, Guarantee. 

QUESTION: 2

Arrange the given words in alphabetical order and choose the one that comes first.

Solution:

Nature, Nautical, Naval, Necessary. 

QUESTION: 3

Arrange the given words in alphabetical order and choose the one that comes first.

Solution:

Foetus, Foliage, Foment, Forceps. 

QUESTION: 4

Arrange the given words in alphabetical order and choose the one that comes first.

Solution:

Deuce, Devise, Dew, Dexterity. 

QUESTION: 5

Arrange the given words in alphabetical order and choose the one that comes first.

Solution:

Qualify, Quarrel, Quarry, Quarter. 

QUESTION: 6

Arrange the given words in alphabetical order and choose the one that comes first.​

Solution:

Probate, Probe, Proceed, Proclaim. 

QUESTION: 7

Arrange the given words in the alphabetical order and choose the one that comes last.

Solution:

Fault, Finger, Floor, Forget. 

QUESTION: 8

Arrange the given words in the alphabetical order and choose the one that comes last.

Solution:

Evolution, Extra, Extraction, Extreme. 

QUESTION: 9

Arrange the given words in the alphabetical order and choose the one that comes last.

Solution:

Translate, Transmit, Transport, Transist. 

QUESTION: 10

Arrange the given words in the alphabetical order and choose the one that comes last.

Solution:

Repeat, Roman, Romance, Rose. 

Similar Content

Related tests