Test: The Best Christmas Present In The World - 1


15 Questions MCQ Test English Honeydew Class 8 | Test: The Best Christmas Present In The World - 1


Description
This mock test of Test: The Best Christmas Present In The World - 1 for Class 8 helps you for every Class 8 entrance exam. This contains 15 Multiple Choice Questions for Class 8 Test: The Best Christmas Present In The World - 1 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: The Best Christmas Present In The World - 1 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 8 students definitely take this Test: The Best Christmas Present In The World - 1 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: The Best Christmas Present In The World - 1 extra questions, long questions & short questions for Class 8 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

The narrator bought the desk from a junk shop because

Solution:

The narrator could not afford a new roll-top desk so he bought the desk from a junk shop.

 

 

QUESTION: 2

“I began work on it on Christmas Eve”. In the above sentence ‘it’ stands for

Solution: “I began work on it on Christmas Eve”. In the above sentence ‘it’ stands for the drawers.

QUESTION: 3

The narrator found a shallow space below a secret drawer when he

Solution: The narrator found a shallow space below a secret drawer when he pulled out the last drawer.

QUESTION: 4

January 25, 1915 was the date on which

Solution: January 25, 1915 was the date on which Jim’s letter came to Connie.

QUESTION: 5

According to Jim, a Christmas morning should be

Solution: According to Jim, a Christmas morning should be cold and frosty.

QUESTION: 6

“But the truth, I am ashamed to say, is that Fritz began it.” In the above sentence ‘Fritz’ refers to

Solution: “But the truth, I am ashamed to say, is that Fritz began it.” In the above sentence ‘Fritz’ refers to the German soldier.

QUESTION: 7

The Christmas celebrations were initiated by

Solution: The Christmas celebrations were initiated by the Germans.

QUESTION: 8

Jim’s first reaction to the ‘Happy Christmas’ by the Germans was one of

Solution: Jim’s first reaction to the ‘Happy Christmas’ by the Germans was one of suprise.

QUESTION: 9

Schnapps is

Solution: Schnapps is a german wine.

QUESTION: 10

Sausage is

Solution: Sausage is slice of meat and bread.

QUESTION: 11

What was the speaker’s reaction when he realizes

Solution:

The speaker’s was ashamed when he realized.

 

 

QUESTION: 12

Why did she become happy?

Solution: She become happy at the sight of the visitors.

QUESTION: 13

Who did she think had come?

Solution: She thought Jim had come.

QUESTION: 14

On which date does Connie receive Jim’s letter?

Solution:

She had received it on January 25, 1915 where Jim had written it on December 26, 1914 when he works in British army. The table where the letter was found is a junk shop tells that how old the letter was. The Connie had kept Jim's letter with her for almost 70 to 75 years.

QUESTION: 15

What is the “best Christmas present in the world”?

Solution: Jim;s return was the “best Christmas present in the world”.