Test: Ice Cream Man


10 Questions MCQ Test English Marigold Class 5 | Test: Ice Cream Man


Description
This mock test of Test: Ice Cream Man for Class 5 helps you for every Class 5 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 5 Test: Ice Cream Man (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Ice Cream Man quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 5 students definitely take this Test: Ice Cream Man exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Ice Cream Man extra questions, long questions & short questions for Class 5 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Ice-cream is popular in ___________ season?

Solution:

Ice-cream is popular in summer season.

QUESTION: 2

Which of the following is NOT a flavour of ice-cream mentioned in the poem?

Solution:

Butterscotch is the flavour of ice-cream which is NOT mentioned in the poem.

QUESTION: 3

What is the ice-cream cart compared to in the poem?

Solution:

 In the poem The Ice Cream Man, the poet compares the ice cream cart in that of a flower bed. During summer ice creams are popular and the children get excited by seeing the ice cream man.

QUESTION: 4

What are the two things that the ice-cream man is selling?

Solution:

Ice-cream man is selling ice-cream and chilled drinks.

QUESTION: 5

What is/are the colour(s) of the cream that ice-cream man is filling the cones with?

Solution:

Ice-cream man is filling the cones with brown and white cream.

QUESTION: 6

Which is the colour of the frosty-fizz bottle that is NOT mentioned in the poem?

Solution:

Green, orange, white and pink are the colours of frosty-fizz bottle mentioned in the poem.

QUESTION: 7

Children are clustering around the ice-cream man as ___________?

Solution:

Children are clustering around the ice-cream man as honeybees.

QUESTION: 8

Ice-cream man has ___________ umbrella on his little cart?

Solution:

Ice-cream man has round umbrella on his little cart.

QUESTION: 9

The poet compares the cart of the ice-cream man as flower bed of roses and ____________?

Solution:

The poet compares the cart of the ice-cream man as flower bed of roses and sweet peas.

QUESTION: 10

The ice-cream man is moving in the city in the ________ of heat?

Solution:

The ice-cream man is moving in the city in the blaze of heat

Related tests