Practice Exercise (Part - 1) - Determiners Class 8 Notes | EduRev

Class 8 English by VP Classes

Class 8 : Practice Exercise (Part - 1) - Determiners Class 8 Notes | EduRev

The document Practice Exercise (Part - 1) - Determiners Class 8 Notes | EduRev is a part of the Class 8 Course Class 8 English by VP Classes.
All you need of Class 8 at this link: Class 8

Fill in the blanks with suitable determiners:

1. I don't have __________ money left. So I can't give you __________.
Ans: 
any , any

2. How __________ sugar do you want in your tea?
Ans: 
much

3. It was raining heavily in the morning, so __________ students reached school in time.
Ans: 
a few

4. CNG buses cause __________ pollution than diesel buses do.
Ans: 
more

5. __________ bat and owl are nocturnal, therefore, rarely seen during the day.
Ans: The

6. There are __________ places where one can avoid noise pollution. 
Ans: many

7. __________ persons can keep a secret. 
Ans: A few

8. Have you got __________ prize so far? 
Ans: any

9. I have called him __________ times. 
Ans: several

10. He is a man of __________ words. 
Ans: few

11. Are there __________ mango trees in the garden? 
Ans: any

12. He has lost __________ his wealth. 
Ans: all

13. I pay __________ rent for my flat than my friend does. 
Ans: more

Offer running on EduRev: Apply code STAYHOME200 to get INR 200 off on our premium plan EduRev Infinity!

Complete Syllabus of Class 8

Dynamic Test

Content Category

Related Searches

shortcuts and tricks

,

Practice Exercise (Part - 1) - Determiners Class 8 Notes | EduRev

,

ppt

,

pdf

,

past year papers

,

Exam

,

Semester Notes

,

mock tests for examination

,

study material

,

Objective type Questions

,

Practice Exercise (Part - 1) - Determiners Class 8 Notes | EduRev

,

Important questions

,

Summary

,

Free

,

Previous Year Questions with Solutions

,

practice quizzes

,

Sample Paper

,

Practice Exercise (Part - 1) - Determiners Class 8 Notes | EduRev

,

Extra Questions

,

Viva Questions

,

video lectures

,

MCQs

;