Practice Exercise (Part - 2) - Comparison of Adverbs Notes | Study English Class 8 - Class 8

Class 8: Practice Exercise (Part - 2) - Comparison of Adverbs Notes | Study English Class 8 - Class 8

The document Practice Exercise (Part - 2) - Comparison of Adverbs Notes | Study English Class 8 - Class 8 is a part of the Class 8 Course English Class 8.
All you need of Class 8 at this link: Class 8

Rewrite the following sentences by inserting the Adverbs in their correct place. 

1. The man comes to meet my father. (frequently) 

2. Mr. Sharma decided the matter. (carefully)

3. The boy ran fast to catch the train. (enough) 

4. Rahul knows me well. (fairly) 

5. He promised not to tell a lie any more. (faithfully) 

6. She speaks English and Punjabi. (fluently) 

7. The teacher gave me a beautiful prize. (only) 

8. We meet to make plans for the next project. (regularly)

 

Answers:

1. The man comes to meet my father. (frequently)
 Ans.  
The man frequently comes to meet my father.

2. Mr. Sharma decided the matter. (carefully)
Ans. Mr. Sharma decided the matter carefully.

3. The boy ran fast to catch the train. (enough)
Ans. The boy ran fast enough to catch the train.

4. Rahul knows me well. (fairly)
Ans. Rahul knows me fairly well

5. He promised not to tell a lie any more. (faithfully)
Ans. He promised faithfully not to tell a lie any more.

6. She speaks English and Punjabi. (fluently)
Ans. She speaks English and Punjabi fluently.

7. The teacher gave me a beautiful prize. (only)
Ans. The teacher gave me only a beautiful prize.

8. We meet to make plans for the next project. (regularly)
Ans. We regularly meet to make plans for the next project.

The document Practice Exercise (Part - 2) - Comparison of Adverbs Notes | Study English Class 8 - Class 8 is a part of the Class 8 Course English Class 8.
All you need of Class 8 at this link: Class 8

Related Searches

study material

,

mock tests for examination

,

Practice Exercise (Part - 2) - Comparison of Adverbs Notes | Study English Class 8 - Class 8

,

practice quizzes

,

Important questions

,

Sample Paper

,

video lectures

,

Previous Year Questions with Solutions

,

Exam

,

past year papers

,

pdf

,

Viva Questions

,

Free

,

Semester Notes

,

shortcuts and tricks

,

Practice Exercise (Part - 2) - Comparison of Adverbs Notes | Study English Class 8 - Class 8

,

ppt

,

Practice Exercise (Part - 2) - Comparison of Adverbs Notes | Study English Class 8 - Class 8

,

Objective type Questions

,

Extra Questions

,

Summary

,

MCQs

;