Quick Questions - Fractions, Decimals, Percents, & Ratios Notes | Study Practice Questions for GMAT - GMAT

GMAT: Quick Questions - Fractions, Decimals, Percents, & Ratios Notes | Study Practice Questions for GMAT - GMAT

The document Quick Questions - Fractions, Decimals, Percents, & Ratios Notes | Study Practice Questions for GMAT - GMAT is a part of the GMAT Course Practice Questions for GMAT.
All you need of GMAT at this link: GMAT

Section - 1
Ques 1: Convert 45% to a decimal.
Ans:
0.45: 45% becomes 0.45

Ques 2: Convert 0.20 to a percent.
Ans:
20%: 0.20 becomes 20%

Ques 3: Convert 4 /5 to a percent.
Ans: 80%:
Step 1: 4 -s- 5 = 0.8
Step 2: 0.8 becomes 80%

Ques 4: Convert 13.25% to a decimal.
Ans: 
0.1325: 13.25% becomes 0.1325

Ques 5: Convert 6 /2 0 to a percent.
Ans:
30%: Step 1: 6 -s- 20 = 0.30
Step 2: 0.30 becomes 30%

Ques 6: Convert 0.304 to a percent.
Ans:
30.4%: 0.304 becomes 30.4%

Ques 7: Convert 0.02% to a decimal.
Ans: 
0.0002: 0.02% becomes 0.0002

Section - 2 
Simplify the following expressions. Answers in the explanation may appear in more than one form (e.g.,fraction and decimal).
Ques 8: Quick Questions - Fractions, Decimals, Percents, & Ratios Notes | Study Practice Questions for GMAT - GMAT
Ans: 
  Quick Questions - Fractions, Decimals, Percents, & Ratios Notes | Study Practice Questions for GMAT - GMAT Convert percent to fraction because fractions are
Quick Questions - Fractions, Decimals, Percents, & Ratios Notes | Study Practice Questions for GMAT - GMAT   easier to multiply than percents.  
Quick Questions - Fractions, Decimals, Percents, & Ratios Notes | Study Practice Questions for GMAT - GMAT     Simplify before you multiply.
1/4

Ques 9: .2 5 % -0 .1
Ans:
Quick Questions - Fractions, Decimals, Percents, & Ratios Notes | Study Practice Questions for GMAT - GMAT Convert decimal to percent because decimals that end inthe tenths or hundredths digit are easy to convert to percents.
Quick Questions - Fractions, Decimals, Percents, & Ratios Notes | Study Practice Questions for GMAT - GMAT

Ques 10: Quick Questions - Fractions, Decimals, Percents, & Ratios Notes | Study Practice Questions for GMAT - GMAT
Ans
:
 Quick Questions - Fractions, Decimals, Percents, & Ratios Notes | Study Practice Questions for GMAT - GMAT
Multiply by 10/10 to convert decimals to integers.

The document Quick Questions - Fractions, Decimals, Percents, & Ratios Notes | Study Practice Questions for GMAT - GMAT is a part of the GMAT Course Practice Questions for GMAT.
All you need of GMAT at this link: GMAT

Related Searches

Exam

,

Sample Paper

,

Semester Notes

,

mock tests for examination

,

Decimals

,

Quick Questions - Fractions

,

& Ratios Notes | Study Practice Questions for GMAT - GMAT

,

Quick Questions - Fractions

,

pdf

,

Summary

,

Percents

,

Viva Questions

,

Quick Questions - Fractions

,

Percents

,

Decimals

,

MCQs

,

& Ratios Notes | Study Practice Questions for GMAT - GMAT

,

ppt

,

Percents

,

& Ratios Notes | Study Practice Questions for GMAT - GMAT

,

Previous Year Questions with Solutions

,

past year papers

,

study material

,

Free

,

shortcuts and tricks

,

practice quizzes

,

Important questions

,

Objective type Questions

,

Extra Questions

,

video lectures

,

Decimals

;