Worksheet Adjectives Notes | Study English for Class 4 - Class 4

Class 4: Worksheet Adjectives Notes | Study English for Class 4 - Class 4

The document Worksheet Adjectives Notes | Study English for Class 4 - Class 4 is a part of the Class 4 Course English for Class 4.
All you need of Class 4 at this link: Class 4

Q.1. Bold the adjective in each sentence. Draw a line under the noun it describes.

1. Four turtles climbed on the log.
Ans.
Four turtle climbed on the log.

2. Mr. Henderson’s oldest son goes to college.
Ans.
Mr. Henderson’s oldest son goes to college.

3. There is a squirrel on our front porch.
Ans.
There is a squirrel on our front porch.

4. We sat beneath a shady umbrella.
Ans. 
We sat beneath a shady umbrella.

5. Sally picked up sixteen rocks when she walked by the creek.
Ans.
Sally picked up sixteen rocks when she walked by the creek.

6. Have you seen my checkered shirt?
Ans.
Have you seen my Checkered shirt?

7. A sidewalk leads to the back door.
Ans.
A sidewalk leads to the back door.

8. The jacket I bought has deep pockets.
Ans. 
The jacket I bought has deep pockets.

9. Polly fixed the broken car.
Ans.
Polly fixed the broken car.

10. How do my new glasses look?
Ans.
How do my new glasses look?


Q.2. Are the adjectives in the correct order? If not, rewrite the sentence properly.

1. My dad is a tall, Mexican man.
Ans. 
Correct.

2. That blue, little car goes really fast.
Ans.
That little, blue car goes really fast.

3. My parents ate a Chinese, small, delicious cookie.
Ans.
My parents ate a delicious, small, Chinese cookie.

4. Italy is a fun, large, old country.
Ans.
Correct.

5. I bought three leather, square tables for my bedroom.
Ans.
I bought three square, leather tables for my bedroom.

6. Toby and Stacy want to the store to buy ten large, fresh, red apples.
Ans.
Correct.

7. Three ugly, gray squirrels ate all of the nuts.
Ans.
Correct.

8. We bought a yellow, big, new house for my family.
Ans. 
We bought a big, new, yellow house for my family.

The document Worksheet Adjectives Notes | Study English for Class 4 - Class 4 is a part of the Class 4 Course English for Class 4.
All you need of Class 4 at this link: Class 4
31 videos|113 docs|48 tests

Download free EduRev App

Track your progress, build streaks, highlight & save important lessons and more!

Related Searches

practice quizzes

,

study material

,

mock tests for examination

,

Free

,

video lectures

,

Worksheet Adjectives Notes | Study English for Class 4 - Class 4

,

Important questions

,

Previous Year Questions with Solutions

,

Exam

,

Summary

,

Viva Questions

,

MCQs

,

ppt

,

Semester Notes

,

past year papers

,

Sample Paper

,

Extra Questions

,

Worksheet Adjectives Notes | Study English for Class 4 - Class 4

,

pdf

,

shortcuts and tricks

,

Objective type Questions

,

Worksheet Adjectives Notes | Study English for Class 4 - Class 4

;