Worksheet - Adverbs Notes | Study English for Class 4 - Class 4

Class 4: Worksheet - Adverbs Notes | Study English for Class 4 - Class 4

The document Worksheet - Adverbs Notes | Study English for Class 4 - Class 4 is a part of the Class 4 Course English for Class 4.
All you need of Class 4 at this link: Class 4

Q.1. Fill in the blank with the correct word:
where, why, or when.
1. Do you know ____ the pencils are in the classroom?
Ans. 
where

2. ____ are we learning chemistry in the fourth grade?
Ans. 
Why

3. She will go to the store ____ she is on her way to work.
Ans.
when

4. I asked my dad ____ we are going to visit grandma.
Ans.
when

5. This is the place ____ we first met.
Ans.
where

6. ____ did you live when you were five years old?
Ans.
Where

7. I never knew ____ he was so mad at me.
Ans.
why

8. ____ does the next train leave the station?
Ans.
When

9. I used to play soccer ____ I was little.
Ans.
when

10. My mom works in an office ____ Jaden’s mom also works.
Ans.
where


Q.2. Fill in the blank with the correct relative adverb.
My friends and I were trying to decide what to do after school. Whenever we try to make plans, we can’t decide ____ to go. ____ I asked Sophia what she wanted to do, she said, “I can do ____ you want to do.”  ____ I asked Samantha ____ she wanted to go, she said, “I can go ____ you want to go.” ____ do I always have to choose? ____ can I make this decision? Finally, I decided I would just stay home ____ I could be alone and not have to do anything.
Ans. 
My friends and I were trying to decide what to do after school. Whenever we try to make plans, we can’t decide where to go. When I asked Sophia what she wanted to do, she said, “I can do whatever you want to do.” When I asked Samantha where she wanted to go, she said, “I can go wherever you want to go.” Why do I always have to choose? How can I make this decision? Finally, I decided I would just stay home where I could be alone and not have to do anything. 

The document Worksheet - Adverbs Notes | Study English for Class 4 - Class 4 is a part of the Class 4 Course English for Class 4.
All you need of Class 4 at this link: Class 4
25 videos|113 docs|48 tests

Download free EduRev App

Track your progress, build streaks, highlight & save important lessons and more!

Related Searches

MCQs

,

shortcuts and tricks

,

Exam

,

Extra Questions

,

past year papers

,

pdf

,

mock tests for examination

,

Important questions

,

study material

,

ppt

,

Sample Paper

,

Viva Questions

,

Free

,

Summary

,

Worksheet - Adverbs Notes | Study English for Class 4 - Class 4

,

Worksheet - Adverbs Notes | Study English for Class 4 - Class 4

,

practice quizzes

,

Previous Year Questions with Solutions

,

Worksheet - Adverbs Notes | Study English for Class 4 - Class 4

,

Semester Notes

,

video lectures

,

Objective type Questions

;