Worksheet - Verbs Notes | Study English for Class 4 - Class 4

Class 4: Worksheet - Verbs Notes | Study English for Class 4 - Class 4

The document Worksheet - Verbs Notes | Study English for Class 4 - Class 4 is a part of the Class 4 Course English for Class 4.
All you need of Class 4 at this link: Class 4

Q.1. Rewrite the sentences in the past perfect tense, present perfect tense.

1. I saw the movie
Ans.
I had seen the movie.

2. He works on his computer.
Ans.
He has worked on his computer.

3. The computer worked well.
Ans. 
The computer had worked well.

4. The teacher grades the papers.
Ans.
The teacher has graded the papers.

5. My parents said they were going to the new restaurant.
Ans.
My parents had said they were going to the new restaurant.

6. Mr. Jones wears a yellow shirt.
Ans.
Mr. Jones has worn a yellow shirt.

7. The team played very well.
Ans. 
The team had played very well.

8. The firemen drive the big trucks.
Ans.
The firemen have driven the big trucks.

9. Martha ate her dinner
Ans.
Martha had eaten her dinner.

10. She watches the movie.
Ans.
She has watched the movie.

11. The driver went to the garage.
Ans.
The driver had gone to the garage.

12. Bruno drinks tea after school.
Ans.
Bruno has drunk tea after school.

13. Lauren wanted to go to the Bahamas.
Ans.
Lauren had wanted to go to the Bahamas.

14. Cindy writes stories.
Ans. 
Cindy has written stories.

15. The artist painted a beautiful painting.
Ans.
The artist had painted a beautiful painting.

The document Worksheet - Verbs Notes | Study English for Class 4 - Class 4 is a part of the Class 4 Course English for Class 4.
All you need of Class 4 at this link: Class 4
25 videos|113 docs|48 tests

Download free EduRev App

Track your progress, build streaks, highlight & save important lessons and more!

Related Searches

ppt

,

Worksheet - Verbs Notes | Study English for Class 4 - Class 4

,

Objective type Questions

,

Extra Questions

,

past year papers

,

Worksheet - Verbs Notes | Study English for Class 4 - Class 4

,

mock tests for examination

,

pdf

,

Important questions

,

Worksheet - Verbs Notes | Study English for Class 4 - Class 4

,

study material

,

Semester Notes

,

Exam

,

Sample Paper

,

MCQs

,

video lectures

,

shortcuts and tricks

,

Summary

,

Previous Year Questions with Solutions

,

practice quizzes

,

Viva Questions

,

Free

;