Class 1 Exam  >  Class 1 Notes  >  General Knowledge for Young Learners  >  Worksheet Solutions: Logos - 2

Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1 PDF Download

Q1: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1

(a) Nescafé
(b) Davidoff
(c) Bru
(d) Café Coffee Day

Ans: (d) Café Coffee Day


Q2: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1

(a) BHEL
(b) Siemens
(c) Havells
(d) Bajaj Electricals

Ans: (c) Havells


Q3: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?

Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1(a) Vistara
(b) Indigo
(c) Air India
(d) Spice Jet

Ans: (a) Vistara


Q4: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1(a) Zenni Optical
(b) Eye Buy Direct
(c) Titan Eye Plus
(d) Lenskart

Ans: (d) Lenskart


Q5: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1

(a) Tuborg
(b) Budweiser
(c) Kingfisher
(d) Haywards

Ans: (c) Kingfisher


Q6: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?

Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1(a) Amazon
(b) Alibaba
(c) Tata Cliq
(d) Flipkart

Ans: (b) Alibaba


Q7: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1(a) IMDB
(b) OMDB
(c) TVDB
(d) Rotten Tomatoes

Ans: (a) IMDB


Q8: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1

(a) PVR
(b) INOX
(c) Big Bazaar
(d) Warner Bros

Ans: (b) INOX


Q9: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1

(a) Mitsubishi Motors
(b) Tesla
(c) Audi
(d) Tata

Ans: (a) Mitsubishi Motors


Q10: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1(a) ONGC
(b) NTPC
(c) Oil India
(d) Indian Oil Corporation

Ans: (c) Oil India


Q11: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1(a) Allen Solly
(b) Raymond Group
(c) Big Bazaar
(d) Peter England

Ans: (d) Peter England


Q12: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?

Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1

(a) Dr. Reddy’s
(b) Sun Pharma
(c) Piramal Enterprise
(d) Bharat Biotech

Ans: (c) Piramal Enterprise


Q13: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?

Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1

(a) Domino's
(b) Burger King
(c) McDonald's
(d) Starbucks

Ans: (c) McDonald's


Q14: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1(a) Coca-Cola
(b) Mountain Dew
(c) Red Bull
(d) Monster Energy

Ans: (d) Monster Energy


Q15: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1(a) MTS
(b) Airtel
(c) Vodafone
(d) BSNL

Ans: (c) Vodafone


Q16: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1(a) Pepsi Co
(b) Britannia
(c) Parle
(d) Nestle

Ans: (d) Nestle


Q17: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1

(a) Hindustan Unilever
(b) Dabur
(c) Godrej
(d) Himalaya Herbals

Ans: (b) Dabur


Q18: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1

(a) Mini Cooper
(b) Aston Martin
(c) Bentley
(d) Mazda

Ans: (a) Mini Cooper


Q19: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1

(a) Skype
(b) Telegram
(c) Twitter
(d) Zoom

Ans: (a) Skype


Q20: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?

Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1(a) Alien Ware
(b) Acer
(c) Dell
(d) HP

Ans: (d) HP


Q21: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1(a) Kingfisher
(b) Bira
(c) Corona
(d) Carlsberg

Ans: (c) Corona


Q22: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1(a) Café Coffee Day
(b) Starbucks
(c) Chaayos
(d) Zomato

Ans: (b) Starbucks


Q23: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos? 
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1(a) Shell
(b) Chevron
(c) Total
(d) Phillips 66

Ans: (a) Shell


Q24: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos? 
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1(a) Skechers
(b) New Balance
(c) Converse
(d) Adidas

Ans: (d) Adidas


Q25: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos? 
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1

(a) Pingles
(b) Parle G
(c) Lay’s
(d) Britannia

Ans: (c) Lay’s


Q26: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos? 
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1(a) Maestro Card
(b) MasterCard
(c) Visa
(d) RuPay

Ans: (b) MasterCard


Q27: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos? 
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1(a) Google Drive
(b) Dropbox
(c) Share IT
(d) Cisco Systems

Ans: (b) Dropbox


Q28: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1(a) Ford
(b) Bugatti
(c) BMW
(d) Carrier

Ans: (a) Ford


Q29: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1

(a) Indian Oil
(b) Hindustan Petroleum
(c) Reliance Petroleum
(d) Bharat Petroleum

Ans: (b) Hindustan Petroleum


Q30: Can You Identify These Famous Brands Just By Looking At Their Logos?
Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1(a) Axis Bank
(b) Bank Of Baroda
(c) Sate Bank Of India
(d) IndusInd Bank

Ans: (c) Sate Bank Of India

The document Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1 is a part of the Class 1 Course General Knowledge for Young Learners.
All you need of Class 1 at this link: Class 1
51 videos|98 docs|37 tests

Up next

51 videos|98 docs|37 tests
Download as PDF

Up next

Explore Courses for Class 1 exam
Signup for Free!
Signup to see your scores go up within 7 days! Learn & Practice with 1000+ FREE Notes, Videos & Tests.
10M+ students study on EduRev
Related Searches

Important questions

,

Objective type Questions

,

Sample Paper

,

Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1

,

Extra Questions

,

Free

,

past year papers

,

Exam

,

mock tests for examination

,

video lectures

,

Viva Questions

,

Semester Notes

,

shortcuts and tricks

,

Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1

,

Summary

,

ppt

,

study material

,

Previous Year Questions with Solutions

,

MCQs

,

pdf

,

Worksheet Solutions: Logos - 2 | General Knowledge for Young Learners - Class 1

,

practice quizzes

;