Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Commerce: Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

The document Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce is a part of the Commerce Course TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy.
All you need of Commerce at this link: Commerce

Page No. 5.100

Question:26
From the following Balance Sheet of Combiplast Ltd. for the year ended 31st March, 2019 and additional information, calculate Cash Flow from Investing Activities:
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Notes to Accounts
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Additional Information: During the year the company sold machinery at Book Value of 1,50,000.
Solution:

Cash Flow Statement

for the year ended March 31, 2019

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Working Notes:

Plant & Machinery Account

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Question:27
From the following information, calculate Cash Flow from Investing Activities
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Additional Information:

1. Depreciation charged on Plant and Machinery 50,000.
2. Plant and Machinery with a Book Value of 60,000 was sold for 40,000.
3. Land was sold at a profit of  60,000.
4. No investment was sold during the year.
Solution:

Cash Flow from Investing Activities

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Working Notes:
WN1

Plant and Machinery Account

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
WN2

Land Account

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Question:28
From the following extracts of a company, calculate Cash Flow from Investing Activities:

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Solution:

Cash Flow from Investing Activities

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Note: It has been assumed that Investments have been sold at their Book Value at the end of the accounting period.
Working Notes:
Computation of Interest on Investments
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Question:29
Calculate Cash Flow from Investing Activities from the following information:
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Additional Information:
1. A piece of land was purchased as an investment out of surplus. It was let out for commercial purpose and the rent received was 20,000.
2. Dividend received from Damodar Ltd. @ 12%.
3. Patents written off to the extent of 20,000. Some patents were sold at a profit of 10,000.
4. A machine costing 80,000 depreciation provided the reon 30, 000 was sold for 35,000. Depreciation charged during the year was 70,000.
5. During the year 12% investments were purchased for 1,00,000 and some investments were sold at a profit of 10,000. Interest on investments for the year was duly received.
Solution:

Cash Flow from Investing Activities

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Working Notes:
WN1 Computation of Interest on Investments
Interest on 12% Long-term Investments = Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
WN2

Patents Account

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
WN3

12% Long-Term Investments Account

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
WN3

Plant and Machinery Account

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Question:30
From the following information, calculate Cash Flow from Investing Activities:
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
During the year, a machinery costing 50,000 accumulated depreciation provided the reon 20, 000 was sold for 26,000.
Solution:

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Working Notes:

Machinery Account

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Accumulated Depreciation Account

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Question:31
From the following particulars, calculate Cash Flow from Investing Activities.

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Additional Information:
1. Interest received on debentures held as investment 8,000.
2. Interest paid on debentures issued 20,000.
3. Dividend received on shares held as investment 20,000.
4. Dividend paid on Equity Share Capital 30,000.
5. A plot of land was purchased out of the surplus funds for investment purposes and was let out for commercial use. Rent received 50,000 during the year.
Solution:

Cash Flow from Investing Activities

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Note: Dividend paid and interest paid is a part of Financing Activities.

Question:32
From the following information, calculate Cash Flow from Financing Activities:Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
During the year, the company repaid a loan of 1,00,000.
Solution:

Cash Flow Statement

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Working Notes:

Long Term Loan Account

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Question:33
From the following information, calculate Cash Flow from Financing Activities:

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Additional Information: Interest paid on debentures 18,000.
Solution:

Cash Flow from Financing Activities

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Page No. 5.101

Question:34
From the following extracts of Balance Sheet of Exe Ltd., calculate Cash Flow from Financing Activities:
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce 
Additional Information:

1. Equity Shares were issued on 31st March, 2019.
2. Interim dividend on Equity Shares was paid @ 15%.
3. Preference Shares were redeemed on 31st March, 2019 at a premium of 5%. Premium paid was debited to Statement of Profit and Loss.
4. 12% Debentures of face value 1,00,000 were issued on 31st March, 2019.
Solution:

Cash Flow from Financing Activities
for the year ended March 31, 2019

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Question:35
From the following information, calculate Cash Flow from Investing and Financing Activities:

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
During the year, a machine costing 10,000 was sold at a loss of 2,000. Depreciation on machinery charged during the year amounted to 6,000.
Solution:

Cash Flow Statement
for the year ended March 31, 2019

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Working Notes:

Machinery Account

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Working Notes:

Accumulated Depreciation Account

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Question:36
From the following information, calculation Cash Flow from Operating Activities and Investing Activities:

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Additional Information:
1. A machine having book value of 1,00,000 Depreciation provided there on 1, 62, 500 was sold at a loss of 20,000.
2. Tax paid during the year 75,000.
Solution:

Cash flow Statement

for the year ended 31st March, 2019

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Page No. 5.102

Question:37
XYZ. Ltd. provided the following information, calculate Net Cash Flow from Financing Activities:

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Additional Information:
1.Interest paid on debentures 19,000.
2. Dividend paid in the year 50,000.
3. During the year, XYZ Ltd. issued bonus shares in the ratio of 5 : 1 by captialising reserve.

Solution:
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Note: Amount of Equity Share Capital has been increased due to the issue of Bonus Shares which does not involve any flow of cash. Therefore, it is not considered in the Financing Activities.

Question:38
From the following information, calculate Net Cash Flow from Operating Activities and Financing Activities:
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Additional Information:
i During the year additional debentures were issued at par on 1st October and Bank Loan was repaid on the same date.
ii Dividend on Equity Shares @ 8% was paid on Opening Balance.

iii Income tax 1,12,500 has been provided during the year.
iv Preference shares were redeemed at par at the end of the year.
Solution:
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Working Notes:

Provision for Tax Account

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Calculation of Interest on Debentures
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Total Interest = 41,000 (30 ,000+11,000 )
Calculation of Interest on Bank Loan
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Total Interest = 9 ,000 (5 ,000+4,000 )

Page No. 5.103

Question:39
From the following information, prepare Cash Flow Statement:
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Solution:
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Question:40
From the following Balance Sheet of Young India Ltd., prepare Cash Flow Statement:

BALANCE SHEET OF YOUNG INDIA LTD.

as at 31st March, 2019

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Solution:

Cash Flow Statement

for the year ended March 31, 2019

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Note: It has been assumed that Debentures were issued at the end of the accounting period. Therefore, interest on Debentures is computed on the opening balance of the Debenture.

Page No. 5.104

Question:41
Following is the Balance Sheet of Fine Products Ltd. as at 31st March, 2019:
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Notes to Accounts
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Note: Proposed dividends on equity for the years ended 31st March, 2018 and 2019 are 39,000 and 45,000 respectively. You are required to prepare Cash Flow Statement for the year ended 31st March, 2019.
Solution:

Cash Flow Statement
for the year ended March 31, 2019

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Note: Proposed Dividend treatment is as per AS-4 Revised.

Page No. 5.105

Question:42
Prepare a Cash Flow Statement on the basis of the information given in the Balance Sheet of Libra Ltd. as at 31st March, 2013 and 31st March 2012:

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Notes to Accounts
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Solution:

Cash Flow Statement

for the year ended March 31, 2013

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Page No. 5.106

Question:43
Following are the Balance Sheets of Solar Power Ltd. as at 31st March, 2014 and 2013:

Solar Power Ltd.
BALANCE SHEET

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Notes to Accounts
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Additional Information:
During the year, a piece of machinery costing 48,000 on which accumulated deprciation was 32,000. was sold for 12,000. Prepare Cash Flow Statement.

Solution:

Cash Flow Statement
for the year ended March 31, 2014

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - CommerceCash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Working Notes:

Machinery Account

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Accumulated Depreciation Account

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Page No. 5.107

Question:44
Following is the Balance Sheet of Mevanca Limited as at 31st March, 2017:

Mevanca Limited BALANCE SHEET
as at 31st March, 2017:

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Notes to Accounts
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Additional Information:
i Additional loan was taken on 1st July, 2016.
ii Tax of 53,000 was paid during the year.
Prepare Cash Flow Statement.
Solution:

Cash flow Statement
for the year ended 31st March, 2017

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Working Notes:
1.
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
2. Interest on Loan
Interest on Loan taken on 1st July, 2016 = Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce1, 500 Interest on Loan as on 31st March, 2016 = Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce= 6, 000 Total Interest Paid on Loan =Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Page No. 5.108

Question:45
From the following Balance Sheet of Kumar Ltd. as at 31st March, 2019, prepare Cash Flow Statement:
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Notes to Accounts
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Additional Information:
1. During a year, a machinery costing 20,000 was sold for 6,000.
2. Dividend paid during the year 50,000.
Solution:

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Working Notes:

Fixed Assets Account

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Page No. 5.109

Question:46
Following was the Balance Sheet of M.M. Ltd. as at 31st March, 2015:

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Notes to Accounts
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Additional Information:
1. 12% Debentures were redeemed on 31st March, 2015.
2. Tax
70,000 was paid during the year.
Prepare Cash Flow Statement.
Solution:

Cash Flow Statement
for the year ended 31st March, 2015

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Page No. 5.110.

Question:47
The Balance Sheet of Virendra Paper Ltd. as at 31st March, 2019 is given below:

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Notes to Accounts
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Additional Information:
1. Interim Dividend of 75,000 has been paid during the year.
2. Debenture Interest paid during the year 27,000.
You are required to prepare Cash Flow Statement.
Solution:

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Page No. 5.111

Question:48
Following are the Balance Sheets of Krishtec Ltd. for the years ended 31st March 2012 and 2011:

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Prepare a Cash Flow Statement after taking into account the following adjustments:
a. The company paid Interest 36,000 on its long-term borrowings.

b. Depreciation charged on tangible fixed assets was 1,20,000
Solution:

Cash Flow Statement
for the year ended March 31, 2012

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Tangible Fixed Assets Account

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Question:49
From the following Balance Sheet of JY Ltd. as at 31st March 2017, prepare a Cash Flow Statement:

BALANCE SHEET
as at 31st March, 2017

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Notes to Accounts
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Note: Proposed Dividend for the years ended 31st March, 2016 and 2017 are 50,000 and 75,000 respectively.
Additional Information: 1,00,000, 10% Debentures were issued on 31st March, 2017.
Solution: 

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Note: Proposed Dividend Treatment is as per AS-4.

Page No. 5.112.

Question:50
Prepare Cash Flow Statement from the following Balance Sheet:

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Additional Information:
i. An old machinery having book value of 50,000 was sold for 60,000.
ii. Depreciation provided on Machinery during the year was 30,000.
Solution:

Cash Flow Statement
for the year ended March 31, 2013

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce
Working Notes:

Plant and Machinery Account

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

The document Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce is a part of the Commerce Course TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy.
All you need of Commerce at this link: Commerce

Download free EduRev App

Track your progress, build streaks, highlight & save important lessons and more!

Related Searches

video lectures

,

Summary

,

pdf

,

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

,

practice quizzes

,

Free

,

mock tests for examination

,

Previous Year Questions with Solutions

,

Semester Notes

,

MCQs

,

shortcuts and tricks

,

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

,

past year papers

,

study material

,

Objective type Questions

,

Cash Flow Statement (Part - 2) Notes | Study TS Grewal Solutions - Class 12 Accountancy - Commerce

,

Important questions

,

Viva Questions

,

Sample Paper

,

Extra Questions

,

Exam

,

ppt

;