Class 7 Exam  >  Class 7 Notes  >  Worksheet Solutions: Rational Numbers

Worksheet Solutions: Rational Numbers - Class 7 PDF Download

Q1: Which is closer to Worksheet Solutions: Rational Numbers - Class 7
Ans: 1/3

Q2: Which is closer to Worksheet Solutions: Rational Numbers - Class 7
Ans: 2/5

Q3: Who scored closer to the class average of 75% on the test?
Zander: 40/60    
Malik: 44/60
Jarak: 55/60
Ans:
Malik

Q4: Order the following from least to greatest:
Worksheet Solutions: Rational Numbers - Class 7

Ans:
Worksheet Solutions: Rational Numbers - Class 7

Q5: Which fraction is closest to 4.2?
Worksheet Solutions: Rational Numbers - Class 7

Ans:
Worksheet Solutions: Rational Numbers - Class 7

Q6: Which of the following fractions is equivalent to a repeating decimal?
Worksheet Solutions: Rational Numbers - Class 7

Ans: 4/6

Q7: Which is the better deal? $3 for four of your favourite songs, or $2 for three of your favourite songs
Ans: $2 for 3

Q8: Who is faster? James Waabooz ran 4 km in 9 minutes; Shirley Mikinaakose ran 5 km in 10 minutes
Ans: Shirley Mikinaakose

Q9: Put the following in order from fastest to slowest: a snail at 2 km in 11 hours, a turtle at 3 km in 12 hours, a goldfish at 1 km in 2 hours, and a three-legged horse at 7 km in 16 hours
Ans: goldfish, horse, turtle, snail

Q10: Mr. Cone cuts lawns for 8 hours and gets $70 and Mrs. Cube works in a store and earns $10/hr. Is Mr. Cone making more or less than Mrs. Cube per hour?
Ans: Less

The document Worksheet Solutions: Rational Numbers - Class 7 is a part of Class 7 category.
All you need of Class 7 at this link: Class 7
Download as PDF

Top Courses for Class 7

Related Searches

past year papers

,

mock tests for examination

,

Previous Year Questions with Solutions

,

study material

,

Worksheet Solutions: Rational Numbers - Class 7

,

Summary

,

Viva Questions

,

Semester Notes

,

Exam

,

Extra Questions

,

Sample Paper

,

Worksheet Solutions: Rational Numbers - Class 7

,

Worksheet Solutions: Rational Numbers - Class 7

,

video lectures

,

Free

,

practice quizzes

,

Important questions

,

pdf

,

ppt

,

MCQs

,

Objective type Questions

,

shortcuts and tricks

;