Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev

Physics Class 11

Class 11 : Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev

The document Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev is a part of the Class 11 Course Physics Class 11.
All you need of Class 11 at this link: Class 11

Ques 1: Will the momentum remain constant if some external force acts on the system? (1)
Ans:
No. it is true only for an isolated system.
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
if Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev

Ques 2: The Earth moving round the Sun in a circular orbit is acted upon by a force, and hence work must be done on the Earth by this force. Do you agree with this statement? (1)
Ans:
The statement is wrong. Work done is zero because the centripetal force cannot do any work on the earth.

Ques 3: Suppose a cyclist is negotiating a curve of radius r with speed v . Write the conditions under which skidding will occur. (1)
Ans: 
Skidding will occur in the event of:
(a) v (the speed of the cyclist) being large.
(b) r being small
(c) The road surface being slippery.

Ques 4: Why does a cricket player lower his hands while catching a ball? (1)
Ans:
By lowering his hands, the cricket player increases the interval in which the catch is taken. This increase in time interval results in the less rate of change of momentum. Therefore, in accordance with Newton’s second law of motion, less force acts on his hands and the player saves himself from being hurt.

Ques 5: Why do small bubbles have excess of pressure? (1)
Ans:
Excess pressure in a bubble Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Lesser the value of radius of bubble ( r ), greater is the excess pressure.

Ques 6: Which of the following processes shown here is reversible? Name the other process. (1)
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Ans: (a) Reversible process
(b) Cyclic process

Ques 7: Can a simple pendulum experiment be conducted inside a satellite? (1)
Ans: 
Inside a satellite, the body is in a state of weightlessness So that the effective value of g is zero.
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Thus, the pendulum will not oscillate at all, and therefore the experiment cannot be performed.

Ques 8: Water in a closed tube is heated with one arm vertically placed above an arc lamp. The water will begin to circulate along the tube in the counter – clockwise direction. Is it true or false? (1)
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Ans: False, water moves in a clockwise direction because on heating, water rushes from higher pressure area near B to lower pressure area near A.

Ques 9: The acceleration- time graph for a body is shown in the given figure. Plot the corresponding velocity-time graph. (2)
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev

Ans: 

Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
The corresponding velocity- time graph is
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev

Ques 10: A body of mass 5 kg is acted upon by two perpendicular forces of magnitude 8 N and 6 N. Find the magnitude and direction of the acceleration. (2)
Ans: 
The two perpendicular forces acting on the body are shown below in the figure.
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Let =
 Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev

Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Acceleration Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Direction of acceleration ( a ) will be the direction of force F , i.e.,
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev

Ques 11: A ball is dropped vertically from rest at a height of 12 m. After striking the ground, it bounces to a height of 9 m. What fraction of kinetic energy does it loose on striking the ground? (2)
Ans: 
Let m be the mass of the body.
When the body falls from some height, potential energy at the top equals the gain in kinetic energy. The body loses some kinetic energy and again rises to some different height.
∴ Percentage loss in K.E. Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev

Ques 12: If the angular momentum is conserved in a system whose moment of inertia is decreased. Will its rotational kinetic energy be also conserved? (2)
Ans: 
According to the law of conservation of angular momentum
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
As Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Or Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Thus, the rotational kinetic energy of the system increases on decreasing its moment of inertia.

Ques 13: Assuming that the Earth’s orbit is a circle of radius1.5 ´108 km . Calculate the mass of the sun. (2)
OR
The change in the value of g at a height h above the Earth is same as at a depth d below it. If h and d are compared to the radius of the earth. What is the ratio (hd)? (2)
Ans: 
The gravitational force of attraction between the Earth and the Sun provides the necessary centripetal force.
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
or Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Substituting the values and simplifying, we get
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
OR
We know that, g at height h is given by
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
And similarly, we have g at depth d is given by
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
But  gh =gd
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev

Ques 14: (i) Distinguish between an isothermal and an adiabatic process.
(ii) Distinguish between an isochoric and isobaric processes. (2)
Ans: 
(i) An isothermal process is that process in which the temperature ( T ) of the system remains constant though other variables ( P and V ) may change.
Here,   ΔT= 0
In an adiabatic process, the total heat content ( Q ) of the system remains constant though other variables ( P and T ) may change.
In this process, ΔQ= 0
(ii) A process in which volume ( V ) remains constant though other variables ( P and T ) may change, is called an isochoric process.
In this process, ΔV= 0
An isobaric process is that for which pressure (P) of the system remains constant though other variables (V and T) may change.
In this process, ΔP= 0

Ques 15: A person is measuring the velocity of sound in an experiment. He found that velocity of sound increases by 61 cm/s for every 1o C. Show this mathematically. (2)
Ans: 
We know that,
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Where , V0 ,Vt are the velocities of sound at T and T0 respectively.
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Neglecting the higher power
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Thus, the velocity of sound increases by 61 cm/s for every 1o C ( or 1 K ) rise in the temperature.

Ques 16: A waterfall is 100 m high. How much warmer will the water be after the fall? Assume that all the work gets converted into the heat energy. Take the average value of g to be 980 cm/s2 .(2)
Ans: Since work done W = mgh
W =m * 980 * 100 * 100 ergs
∴ J = 4.2 * 107 ergs/cal
We know, heat energy  Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev

Ques 17: It has been suggested that for liquids Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev is a constant, with s being the surface tension and β the compressibility, show that K is not a dimensionless constant. (3)
Ans: 
We know that,
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Now, Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Thus, k is not a dimensionless constant, but is a constant with dimensions.

Ques 18: It is easier to pull a lawn roller than to push it. Explain using the resolution of forces. (3)
Ans:

Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
W is weight of the lawn roller. When pushed by applying a force Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev at an angleθ . F cosθ moves it forward while the apparent weight becomes W +F sinθ.
However when pulled, the apparent weight becomes W -F sinθ .
Since the force of friction is directly proportional to normal reaction (equal to apparent weight of the roller), it is more when it is pushed than when is pulled.

Ques 19: A long playing record revolves with a speed of Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev and has a radius of 15 cm.
Two coins are placed at 4 cm and 14 cm away from the centre of the record. If the coefficient of friction between the coins and the record is 0.15. Which of the two coins will revolve with the record? (3)

Ans: The coin will only revolve with the record if the maximum force due to friction is sufficient enough to balance the centripetal force.
Maximum force due to static force Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
or Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Solving we get, Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Thus, the coin placed at 4 cm will revolve with the record.

Ques 20: A car drives along the straight level frictionless road by an engine delivering constant power. How is velocity of the car related to time elapsed? (3)
Ans: 
Power  P = Fv
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Integrating both sides, we get
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
or  v2αt
i.e.  Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev

Ques 21: Prove that the impulse received during an impact is equal to the total change in momentum produced during the impact. (3)
Ans: 
We know that,
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
If the impact lasts for a small time dt and the momentum of the body changes from Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRevthen,
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev varies with time and does not remain constant.
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev is a measure of the impulse of the force.
Let Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev be the constant force during the impact, then Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Thus, the impulse received during an impact is equal to the total change in momentum produced during the impact.

Ques 22: While approaching a planet circling a distant star, a space traveller determines the planet’s radius to be half that of the Earth. After landing on the surface he finds the acceleration due to gravity to be twice that on the surface of the Earth. Find the ratio of the mass of the planet to that of the Earth. (3)
Ans: 
In case of the Earth, Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
In case of the planet, Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Dividing these two equations, we get
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
But gp = 2ge
and Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Thus the ratio of the mass of the planet to the mass of the Earth is 1/2 .

Ques 23: Oil spreads over the surface of water, whereas water does not spread over the surface of oil. Why? (3)
Ans: 
The surface tension of water is more than that of oil. Therefore, when oil is poured over water, greater value of surface tension of water pulls the oil in all directions and as such it spreads on the water. On the other hand, when water is poured over oil, it does not spread over it because the surface tension of oil being less than that of water, it is not able to pull water over it.

Ques 24: Two vessels of the same size are at the same temperature. One of them holds 1 kg of N2 gas and the other contains 1 kg of H2 gas.
(i) Which of the vessels contains more molecules?
(ii) Which of the vessels is under greater pressure and why?
(iii) In which vessel is the average molecular speed greater? How many times is it greater?(3)
Ans: 
(i) Hydrogen will have more. As 2 g of hydrogen contains N molecules, I kg of hydrogen contains Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRevmolecules, where N = 6.023*1023 , In case of N2 , 28 g of nitrogen contains N molecules. Therefore, 1 kg of nitrogen contains
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
(ii) Vessel containing hydrogen will have more pressure.
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Since M and V are the same in both the cases, Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev therefore the pressure exerted by hydrogen is more than that by nitrogen.
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev

Ques 25: State the law of equipartition of energy. Show that the ratio of specific heat at constant pressure to specific heat at constant volume is 7/5 for a rigid diatomic molecule. (3)
Ans: 
In equilibrium, the total energy is equally distributed in all possible energy modes, with each mode having an average energy equal to 1/2kT. This is the law of equipartition of energy.
A diatomic molecule that can be taken as a rigid rotator with 5 degrees of freedom: 3 translational and 2 rotational. Using the law of equipartition of energy the total internal energy of a mole of such a gas is given by
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Then molar specific heat at constant volume  Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
and molar specific heat at constant pressure Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev

Ques 26: An old woman crossing the road was holding a purse. She was not able to walk. A pick pocket snatched away her purse. A school student of class XI saw this and tried to help the old lady. He informed the police inspector who stood nearby. The inspector chased the pick pocket, collected the purse from him and handed it over to the old lady.
(a) What values do you find in the school student?
(b) The police inspector is chasing the pickpocket on a straight road. The jeep is going at its maximum speed v. The pickpocket rides on a motorcycle when the jeep is at a distance d away and the motorcycle moves with a constant acceleration a. Show that the pickpocket will be caught if Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev (4)
Ans: 
(a) The student is sympathetic towards others and is helping in nature, applied his presence of mind in solving the problems and knows how to use public services.
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Pickpocket will be caught if s+d = vt
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
t should be real.
This is possible if Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev 

Ques 27: A particle is thrown over a triangle from one end of a horizontal base that grazing the vertex falls on the other end of the base. If α and β be the base angles and θ the angle of projection, prove that tanθ = tanα+ tanβ (5)
OR
(a) A balloon is ascending at the rate of 14 ms-1 at a height of 98 m above the ground, when a packet is dropped from it. After how much time and with what velocity does it reach the ground?
(b) Do the following two graphs represent same types of motion? Name the motion.
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Ans: 
The statement in the question is shown in the diagram.
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Where R is horizontal range.
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev (i)
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev (ii)
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev (iii)
From eq. (ii) and (iii)
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
or Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Put (iv) in (i) , we get
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Or
(a) When the packet is dropped, it has a velocity of 14ms -1 in the upward direction. Taking the upward direction as +ve and down ward direction as -ve.
We have
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Considering only the +ve sign
v(t) =  v(0) + at
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Thus, the final velocity of the body is along the downward direction.
(b) Both the graphs represent non-uniform motion.

Ques 28: (i)  Prove that the isothermal elasticity of a gas is equal to its pressure.
(ii) Prove that the adiabatic elasticity of the gas = γ * P , where P is pressure of the gas and Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev being the specific heats of the gas at constant pressure and constant volume respectively. (5)
OR
The difference between the length of a certain brass rod and that of steel rod is claimed to be constant at all temperatures. Is it possible? (5)
Ans: 
(i) Let there be a gas at constant pressure P and volume V . When the pressure increases from P to P + Δp , the volume decreases from V to V - ΔV.
Bulk modulus, Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
When the gas is impressed isothermally, Boyle’s law holds good, i.e.
PV = constant,
Differentiating w. r. t. V , we get
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
or
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Thus, the isothermal elasticity of a gas is equal to its pressure. When the gas is compressed adiabatically, we get
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Differentiating w. r. t. V , we get
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Thus, the adiabatic elasticity of a gas is γ times the pressure of the gas.
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Or
At a given temperature, let the length of the brass rod be L1 , and that of the steel rod be L2 . If L2 >L1 , the difference between the lengths = L2 - L1 = ΔL.
Let the temperature be raised to toC .
∴ Length of the brass rod at toC = L1+ L1α1t
Length of the steel rod at toC = L2+ L2α 2t
∴ Here α1 and α2 are the coefficients of brass and steel respectively.
Difference between the lengths of the rods at toC , say  
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
The difference remains that same at all temperatures
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Thus, the length of the rods must be inversely proportional to the linear coefficient of their materials.

Ques 29: If the earth were a homogeneous sphere and a straight hole bored in it through its center. Show that if a body were dropped into the hole, it would execute a simple harmonic motion. Also find its time period. (5)
OR
(i) Derive an expression for finding the velocity of an approaching aeroplane using radar waves.
(ii) An ultrasonic wave of frequency 45, 000 Hz sent out by sonar shows a frequency rise of 600 Hz on reflection from an approaching submarine. If the velocity of sound in water is 1500 ms-1. Calculate the speed of the submarine. (5)
Ans: 
Let a body of man m be dropped in a straight hole in the Earth of them M and radius R . The body will be attracted towards the centre of the Earth with a force given by,
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
But F = mg
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Or Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Where ρ is mean density of the Earth.
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
When the body is dropped into the straight hole and it falls through the depth d , the value of acceleration due to gravity at the point P is given by,
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Where M ' is the mass of the sphere of radius ( R -d)
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Thus, Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
or
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
i.e., acceleration (in magnitude) of the body is proportional to the displacement from the centre of the earth O. Thus, the motion is SHM.
Time period,

Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Or
(i) The radar waves sent form the Earth strike the approaching aeroplane. Here the radar is a source which is stationary and the aeroplane is an observer which is moving towards the stationary source. We have to determine the velocity to the approaching plane.
∴ Apparent frequency, = Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Where n is the velocity of the radar waves and vs is the velocity of the aeroplane.
Now the aero plane receives waves of frequency n ' and acts as a source moving towards stationary observer, i.e. radar on the Earth. Since on reflection, the frequency does not change, the aero plane will reflect waves of frequency n'.
∴ Apparent frequency received by the radar is given by,
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Using the binomial theorem as Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
or Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Thus, velocity of an approaching aero plane is Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev 
(ii) Substituting the values given in the above expression, we have
Sample Paper 1 with Solution - Physics, Class 11 NEET Notes | EduRev
Thus, the speed of the submarine is 10 m/s .

Offer running on EduRev: Apply code STAYHOME200 to get INR 200 off on our premium plan EduRev Infinity!

Related Searches

past year papers

,

Class 11 NEET Notes | EduRev

,

pdf

,

Summary

,

Exam

,

mock tests for examination

,

Class 11 NEET Notes | EduRev

,

Sample Paper

,

Free

,

ppt

,

MCQs

,

Semester Notes

,

shortcuts and tricks

,

Objective type Questions

,

video lectures

,

study material

,

Sample Paper 1 with Solution - Physics

,

Viva Questions

,

Sample Paper 1 with Solution - Physics

,

practice quizzes

,

Class 11 NEET Notes | EduRev

,

Previous Year Questions with Solutions

,

Sample Paper 1 with Solution - Physics

,

Extra Questions

,

Important questions

;