Class 3 Exam  >  Class 3 Notes  >  Worksheets with solutions for Class 3  >  Worksheet Solutions: Long and Short - 2

Worksheet Solutions: Long and Short - 2 | Worksheets with solutions for Class 3 PDF Download

Q1: Convert into Meters: 8 km
Ans: 8000

Q2: Subtract: 48 Litre 126 ml from 86 Litre 326 ml
Ans: 38 Litre 200 ml

Q3: Convert the following into meters: 9 Km
Ans: 9000 m

Q4: Convert the following into grams: 4 Kg
Ans: 4000 g

Q5: Convert into Meters: 2 km
Ans: 2000

Q6: Add: 24 Litre and 15 Litre
Ans: 39 Litre

Q7: Subtract: 17 Litre from 57 Litre
Ans: 40 Litre

Q8: Convert into centimeters: 3 m
Ans: 300 cm
Worksheet Solutions: Long and Short - 2 | Worksheets with solutions for Class 3Q9: Subtract: 38 Kg 405 g from 70 Kg 450 g
Ans: 32 Kg 45 g

Q10: Subtract: 63 m 56 cm - 42 m 23 cm
Ans: 21 m 33 cm

The document Worksheet Solutions: Long and Short - 2 | Worksheets with solutions for Class 3 is a part of the Class 3 Course Worksheets with solutions for Class 3.
All you need of Class 3 at this link: Class 3
415 docs
Related Searches

ppt

,

Semester Notes

,

Free

,

Objective type Questions

,

video lectures

,

Worksheet Solutions: Long and Short - 2 | Worksheets with solutions for Class 3

,

Important questions

,

Worksheet Solutions: Long and Short - 2 | Worksheets with solutions for Class 3

,

Previous Year Questions with Solutions

,

Extra Questions

,

Worksheet Solutions: Long and Short - 2 | Worksheets with solutions for Class 3

,

shortcuts and tricks

,

Summary

,

Sample Paper

,

mock tests for examination

,

Viva Questions

,

practice quizzes

,

MCQs

,

Exam

,

pdf

,

study material

,

past year papers

;